Що повісити на двері і покласти під килимок, щоб залучити успіх і удачу в 2023 році

Під час святкування Нового року безліч прикмет та повір'їв набувають нової сили, а деякі магічні обряди мають потужнішу енергетику. Наприклад, якщо повісити щось на двері та покласти під килимок, можна залучити удачу у 2023 році.

У певні періоди часу магічні ритуали, обряди та предмети мають чудову здатність набувати потужнішої енергії та приносити людям бажане та омріяне. А певні обряди допомагають отримати те, про що ви мрієте вже дуже давно.

Ми розкажемо вам, що необхідно повісити на двері та покласти під килимок, аби залучити успіх та удачу на свою сторону в наступному році.

Що варто зробити, аби бути успішним у 2023 році?

2023 рік — рік Чорного Водяного Кролика, який доволі щедрий на чудо та приємні моменти. Але вони не настануть самі собою, тому треба посприяти, аби ваше життя покращилось у наступному році. Але не турбуйтеся з цього приводу, адже є декілька порад, аби Чорний Кролик приніс вам значний добробут.

Ці обряди принесуть вам успіх від Чорного Кролика
Ці обряди принесуть вам успіх та щастя від Чорного Кролика

Екстрасенси радять помістити біля дверей у ваш дім грошове дерево чи миску з монетами, одну з яких заховайте під килимок. Це допоможе залучити більше фінансів у ваш дім. Також цьому цілком посприяє заповнена до верхівки цукорниця на вашій кухні, яка символізуватиме повний гаманець.

Для прикрашання дому та ялинки до новорічних свят не використовуйте іграшки з гострими краями. А під святкове дерево покладіть фігурку чорного кролика та залиште біля нього келих води. Так ви задобрите покровителя 2023 року.

Коли проб’є північ та настане 1 січня, прочиніть ненадовго вхідні двері, аби Старий рік пішов, а Новий зайшов.

А щоб мати успіх цілий рік, покладіть у північному сході будинку (цю територію ще називають “куточком багатства”) тацю, на якій залиште 4 чашки та чайник, де буде налито солодкий чай.

Також безліч людей вішають підкову на двері для щастя або ховають вовняну шкарпетку за батарею для тепла та затишку.

Важливо не розбирати ялинку ще принаймні протягом двох тижнів після початку Нового року. Тоді добробут, удача та достаток не покидатимуть вашу родину.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини