Гороскоп на 4 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 4 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 4 лютого – Страшний суд. Сьогодні ви будете відповідати за все, що зробили. Подумайте, скільки добра ви принесли в життя людей і не забувайте, що зло також завжди повертається.

Телець

Карта 4 лютого – Справедливість. Знайдіть баланс у вашому житті. Порівняйте очікування і реальність, зробіть справедливий вчинок.

Близнюки

Карта 4 лютого – Самітник. Подумайте про своє майбутнє. Вам не здається, що ви маєте бути десь в іншому місці? В коханні пауза, нехай зачекає.

Рак

Карта Верховної жриці
Карта Верховної жриці

Карта 4 лютого – Верховна жриця. Слухайте краще свій внутрішній голос, але це не означає, що вам потрібно нехтувати тверезим оцінюванням ситуації. Не піддавайтеся емоціям, що можуть з’їсти вас зсередини.

Лев

Карта 4 лютого – Четвірка пентаклів. Не вийшло – робіть ще раз. Думаєте, що це не для вас – робіть ще раз. Лише вдосконалення ваших навичок наблизить вас до бажаного.

Діва

Карта 4 лютого – П’ятірка пентаклів. Вам буде складно у стосунках, бо немає бажаної віддачі. у вас будуть виклики долі, готуйтеся до чорної смуги.

Терези

Карта 4 лютого – Сімка кубків. Вам потрібно зробити складний вибір у вашому житті. На роботі розставте правильно пріоритети.

Скорпіон

Карта 4 лютого – Четвірка мечів. Не робіть якісь дії, що несуть за собою негативні наслідки. Візьміть вихідний і проведіть час для себе.

Стрілець

Карта Імператриця
Карта Імператриця

Карта 4 лютого – Імператриця. Ваше кохання розквітне, у вас все буде добре. На роботі ваші справи підуть вгору, не звертайте увагу на тимчасові труднощі.

Козеріг

Карта 4 лютого – Лицар жезлів. Рухайтеся тільки вперед і ніколи назад. Якщо є можливість спробувати щось нове – не пропустіть її.

Водолій

Карта 4 лютого – Шістка пентаклів. В цей день у вас все добре складається. Будьте готовими до приємних сюрпризів.

Риби

Карта 4 лютого – Вісімка пентаклів. Додайте активності у вашому житті та стосунках. Не бійтеся виразити свою думку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини