Гороскоп на 8 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 8 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Королева мечів
Королева мечів

Карта 8 лютого – Королева мечів. Ви сьогодні будете весь день сумніватися у власних можливостях. Варто звернути увагу на думку людей, що вас оточують.

Телець

Карта 8 лютого – Король кубків. Сьогодні ви повинні використати становище, в якому опинитесь. Не забувайте, що в цей день перевага на вашому боці, тому не бійтеся заявити про себе.

Близнюки

Карта 8 лютого – Двійка пентаклів. Якщо вам щось пропонують – можете сміливо погоджуватися і не боятися наслідків. В цей день вам на все байдуже і нічого вас не тубрює.

Рак

Карта 8 лютого – Вісімка кубків. Вам потрібно зробити вибір, яким шляхом далі ви будете рухатись. Пам’ятайте, що повернути назад час та змінити своє рішення ви не зможете, тому добре зважте всі “за” та “проти”.

Лев

Карта 8 лютого – Шістка мечів. Не потрібно зациклюватись на собі та на своїх власних бажаннях, не потрібно бути егоїстом, бо іншим людям це може не сподобатись.

Діва

Карта 8 лютого – П’ятірка жезлів. Вам потрібно кинути виклик самому собі та власни силам. Не сподівайтеся, що хтось зробить замість вас всю роботу, яку ви запланували на день.

Терези

Карта Суд
Карта Суд

Карта 8 лютого – Суд. На вас чекає новий етап в житті, якого ви довго не могли досягнути, але за всі ваші вчинки минулого чекатиме велика плата. Чим доведеться платити – дізнаєтеся потім.

Скорпіон

Карта 8 лютого – Сонце. Для вас відкривається нова дорога в житті, новий шлях, що приведе вас до успіху. Візьміть надійну людину та прямуйте до перемог.

Стрілець

Карта 8 лютого – Король жезлів. Припиніть переступати через інших людей, бо ви можете запросто втратити всіх важливих особистостей у вашому житті.

Козеріг

Карта 8 лютого – Верховний жрець. Ви багато довіряєте іншим людям, в той час, як треба довіряти лише самому собі. Не сподівайтеся на людей, які довели вам свою невірність одного разу, бо таке може повторитися ще раз.

Водолій

Карта 8 лютого – Двійка кубків. Ви маєте якісь почуття до людини, але крім вас є ще хтось. розпитайте вашу половинку про можливий любовний трикутник, бо все вказує на це.

Риби

Карта 8 лютого – Башта. У вас вступають в силу якісь зміни, які для вас будуть неочікуваними. Не потрібно перейматися, але не дайте вас збити з правильно шляху.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини