Гороскоп на 17 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 17 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта Справедливість
Карта Справедливість

Карта 17 лютого – Справедливість. Зробіть мудрий вибір у тих справах, які на вас чекають. Знайдіть баланс всередині себе.

Телець

Карта 17 лютого – Ієрофант. Якщ ви не вірите в Бога, пора замислитись над тим, у що ви вірите взагалі. Це ідеальний день для того, щоб розкрити свою духовність.

Близнюки

Карта 17 лютого – Четвірка кубків. Зробіть паузу, але не відмовляйтеся від чогось, що вам пропонують. В коханні у вас все добре, а від роботи потрібно відпочити.

Рак

Карта 17 лютого – Четвірка пентаклів. Зробіть аналіз ваших витрат та доходів і зробіть висновки стосовно економії. Вам потрібно навчитися поводити себе з грошима.

Лев

Карта 17 лютого – Трійка мечів. Вам можуть розбити серце або зробити боляче. На роботі хтось бажає вам зла.

Діва

Карта 17 лютого – Світ. Вам потрібно відпочити від голосних вечірок і перестати грубити людям без причини. Пора зрозуміти, що ви – це не пуп землі.

Терези

Королева мечів
Королева мечів

Карта 17 лютого – Королева мечів. Покажіть свій розум у стосунках, ви маєте бути готовими до того, що вас почнуть пригнічувати.

Скорпіон

Карта 17 лютого – Вісімка жезлів. Ви впевнено крокуєте до своєї мети, але не потрібно забувати, що за всі ваші вчинки буде розплата. Подумайте, скільки хорошого ви зробили і чи є привід до переживань.

Стрілець

Карта 17 лютого – Дев’ятка мечів. У стосунках у вас настає не дуже хороший період, який може погано закінчитися, якщо ви не прийдете до спільного компромісу.

Козеріг

Карта 17 лютого – Шістка мечів. Знайдіть в собі сили та мотивацію до кохання. Так, буде не дуже легко, але вам це справді зараз потрібно.

Водолій

Карта 17 лютого – Королева пентаклів. Якщо якась дівчина хоче дати вам пораду, то не потріно її ігнорувати. В цей день це буде найкращ річ, яку ви могли почути.

Риби

Карта 17 лютого – Імператор. Будье обережними зі своєю другою половинкою. Вам потрібно показати характер і довести, що ви не пусте місце.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини