Гороскоп на 21 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 21 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 21 лютого – Король жезлів. У вас всередині є щось, що прагне вирватися на волю. Покажіть свій характер, нехай про вас заговорять інші.

Телець

Паж Пентаклів
Паж Пентаклів

Карта 21 лютого – Паж пентаклів. Вам потрібно подумати над вашим майбутнім з другою половинкою. Не потрібно бути жадібним на гроші, це ще нікому не принесло щастя.

Близнюки

Карта 21 лютого – Дев’ятка кубків. Насолоджуйтеся вашим становищем, яким воно є зараз. Не потрібно думати про майбутнє саме сьогодні. Живіть тут і зараз.

Рак

Карта 21 лютого – Колісниця. Можливо, вам пора здійснити романтичну подорож, яка зробить у ваших стосунках певний переворот.

Лев

Карта 21 лютого – Колесо фортуни. У вас все змінюється кожного дня. Вам потрібно взятися за голову. У стосунках буде переворот, в роботі зробіть собі подушку безпеки.

Діва

Карта 21 лютого – Шістка кубків. Подумайте про своє минуле, у вас є ризик повторити такі ж помилки, але ви зможете з ними розібратися.

Терези

Карта 21 лютого – Трійка пентаклів. Ви отримаєте те, що ви заслужили. Не більше, не менше. Доля вже несе вам всі плоди, які ви посіяли.

Скорпіон

Сімка мечів
Сімка мечів

Карта 21 лютого – Сімка мечів. Не бійтеся болю, але й не ховайтеся від нього. Вам можуть зробити у стосунках неприємне, будьте готовими до всього.

Стрілець

Карта 21 лютого – Вісімка жезлів. У ваших стосунках пора опанувати щось новеньке. Можливо, вашій половинці не вистачає незабутніх емоцій? Поговоріть з нею.

Козеріг

Карта 21 лютого – Дев’ятка мечів. У ваших стосунках ви займаєте якусь незрозумілу роль. Поговоріть з другою половинкою і знайдіть компроміс.

Водолій

Карта 21 лютого – Шістка мечів. Вам варто зроуміти, що побут – це важливо, але це не на першому місці у стосунках та в житті. На роботі будуть нові перешкоди.

Риби

Карта 21 лютого – Імператор. Вам потрібно проявити терпіння до оточуючих. Не варто себе обмежувати в емоціях по відношенню до рідних.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини