Гороскоп на 25 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 25 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 25 лютого – Сімка кубків. Не потрібно намагатися отримати все. Те, що ви ставите декілька цілей одразу – добре, але виконувати все потрібно по черзі.

Телець

Четвірка мечів
Четвірка мечів

Карта 25 лютого – Четвірка мечів. Вам потрібно зробити паузу у стосунках. Перепочиньте деякий час і побудьте вдома.

Близнюки

Карта 25 лютого – Повішений. Не потібно брати на себе багато відповідальності на роботі. Вам пощастить, якщо ви будете робити менше роботи, ніж потрібно.

Рак

Карта 25 лютого – Диявол. Вас можуть спокушати на стороні. Не потрібно йти на поводу у своїх почуттів або внутрішніх відчуттів, прислухайтеся до свого серця.

Лев

Карта 25 лютого – Шістка жезлів. На вас чекають нові звершення та перемоги. У вас все буде добре, головне продовжувати намагатися.

Діва

Карта 25 лютого – Четвірка кубків. Сьогодні вам можуть запропонувати щось новеньке, але добре подумайте перед тим, як погоджуватись.

Терези

Карта Імператриця
Карта Імператриця

Карта 25 лютого – Імператриця. Візьміть за проєкт, який давно лежить у вашому темному ящику. Не потрібно дозволяти йому вкриватись пилом.

Скорпіон

Карта 25 лютого – Башта. Сьогодні ви ризикуєте посваритися зі своїми близькими людьми. Слідкуйте за тим, що ви говорите.

Стрілець

Карта 25 лютого – Лицар мечів. Якщо сьогодні вам здається, що ви щось робите не так – посидіть вдома і будьте впевнені в тому, що ви все зможете.

Козеріг

Карта 25 лютого – Двійчка мечів. У стосунках варто зробити перший крок. Не бійтеся, що ви отримаєте негативну відповідь.

Водолій

Карта 25 лютого – Паж жезлів. Прислухайтеся до вашого внутрішнього голосу в тій ситуації, в якій ви опинитеся сьогодні. Він вас не підведе.

Риби

Карта 25 лютого – Паж пентаклів. Попросіть свого парнера про щось новеньке у стосунках. Не бійтеся діяти і говорити з другою половинкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини