Гороскоп на 28 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 28 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 28 лютого – Лицар кубків. Вам потрібно відкритися своїй другій половинці так, як ви раніше цього не робили. Повірте, ви зробите це не дарма.

Телець

Карта 28 лютого – Справедливість. Вам потрібно знайти золоту середину у ваших почуттях. Розберіться з власними думками та емоціями.

Близнюки

Гороскоп за картами Таро на 28 лютого 2023 року
Гороскоп за картами Таро на 28 лютого 2023 року

Карта 28 лютого – Ієрофант. У вас в оточенні є багато людей, які хочуть вам допомогти. Все, що потрібно від вас – прийняти цю допомогу і зрозуміти, що деколи самому все не зробиш.

Рак

Карта 28 лютого – Четвірка кубків. Якщо сьогодні вам пропонують якусь авантюру – сміливо погоджуйтеся та вирушайте в незабутню подорож. Ви про це точно не пошкодуєте.

Лев

Карта 28 лютого – Не потрібно витрачати багато коштів марно. Вам слід економити, до того ж економити дуже добре.

Діва

Карта 28 лютого – Вісімка мечів. Ви знаєте свій план дій, але вам страшно зробити перший крок. Не переймайтеся, що ви чогось не вмієте, все пізнається з досвідом.

Терези

Гороскоп за картами Таро на 28 лютого 2023 року
Гороскоп за картами Таро на 28 лютого 2023 року

Карта 28 лютого – Світ. Ваша друга половинка занадто холодна до вас, і не дарма. Вам потрібно припинити докучати їй та зробити щось, на що вона заслуговує.

Скорпіон

Карта 28 лютого – Королева мечів. В стосунках вам потрібно трішки закритися від свого партнера. Ви знаєте, в чому причина такої таємничості, а от другій половинці про це знати не обов’язково.

Козеріг

Карта 28 лютого – Дев’ятка мечів. На вас чекатимусь певні негаразди, але не потрібно зациклюватися на поганому. Так, в кожного є проблеми, і ви – не виняток.

Водолій

Карта 28 лютого – Шістка мечів. Не потрібно знищувати свої стосунки через побут. Знайдіть когось, хто може вам допомогти поговорити в неформальній обстановці.

Риби

Карта 28 лютого – Паж жезлів. У стосунках давно пора відкривати в собі нові сторони. Не можна весь час стояти на одному місці, інакше стане нудно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини