Гороскоп на 4 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 4 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 4 березня – Страшний суд. Вам потрібно розуміти, що за кожен ваш вчинок доведеться розплачуватися. Не потрібно робити зле своїй другій половинці.

Телець

Карта 4 березня – Справедливість. Вам потрібно урівноважити своє життя, бо ви зараз знаходитесь в якійсь невідомій плутанині.

Близнюки

Карта 4 березня – Самітник. Вам потрібно взяти паузу в коханні та подумати, чого ви хочете отримати від життя. Зробіть собі хороший вихідний.

Рак

Карта Верховної жриці
Карта Верховної жриці

Карта 4 березня – Верховна жриця. Ви впевнено крокуєте до своєї мети, але не варто забувати, що деякі люди можуть і хочуть дати вам розумну пораду, до якої варто прислухатися.

Лев

Карта 4 березня – Четвірка пентаклів. Свої навички потрібно збирати, але не для того, щоб відкласти їх у чорний ящик. В стосунках зробіть тест на гроші.

Діва

Карта 4 березня – П’ятірка пентаклів. Вам буде важко у стосунках та в особистому житті загалом. На роботі будуть проблеми.

Терези

Карта 4 березня – Сімка кубків. Вам варто зробити вибір у стосунках, який ви ніяк не можете зробити. Пора з цим закінчити.

Скорпіон

Карта 4 березня – Четвірка мечів. Зробіть паузу в стосунках, відпочиньте від свого партнера і тоді ви зрозумієте, що вам насправді потрібно від життя.

Стрілець

Карта Імператриця
Карта Імператриця

Карта 4 березня – Імператриця. У вас сьогодні день родючості. Є всі шанси налагодити стосунки, не пропустіть його.

Козеріг

Карта 4 березня – Лицар жезлів. Активно рухайтеся вперед до обраної мети. Не потрібно думати про те, що на вас чекає далі, робить все тут і зараз.

Водолій

Карта 4 березня – Шістка пентаклів. У вас весь день будуть приємні сюрпризи, це точно. Навчіться говорити слова вдячності.

Риби

Карта 4 березня – Вісімка пентаклів. Якщо ви будете працювати багато – отримаєте трішки більше, ніж очікуєте, але не зупиняйтеся на досягнутому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини