Гороскоп на 21 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 21 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 21 березня – Лицар мечів. Ви зможете подолати всі перешкоди. Потрібно добре обдумати свої бажання і не ображати другу половинку.

Телець

Карта 21 березня – Маг. Знайдіть свій баланс у житті і почніть краще ставитися до вашої другої половинки. Не потрібно говорити погані слова у цей день.

Близнюки

Карта 21 березня – Трійка кубків. Сьогодні влаштуйте собі невеличке свято. Вам давно пора зробити повноцінний релаксуючий вихідний, на який ви заслуговуєте.

Рак

Карта 21 березня – Смерть. На вас чекатимуть сильні зміни у всіх сферах життя. Не варто зациклюватись на одному, коли біля вас багато прекрасного.

Лев

Карта 21 березня – Вісімка пентаклів. На роботі пора показати свій професіоналізм. Не ігноруйте подарунки долі, але розраховуйте на власні сили.

Діва

Карта 21 березня – Імператор. Покажіть у стосунках вашій другій половинці свій характер. Не варто пропускати через себе всі образи, дайте їм змогу вирватися.

Гороскоп Таро на 21 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 21 березня 2023 року

Терези

Карта 21 березня – Паж жезлів. В коханні покажіть себе з креативного боку. Не потрібно сидіти цілими днями вдома і сподіватись на покращення стосунків. Почніть діяти.

Скорпіон

Карта 21 березня – Туз пентаклів. Ваші справи йдуть вгору. У стосунках вам варто перевірити вашого партнера на меркантильність. Не потрібно всім довіряти.

Стрілець

Карта 21 березня – Помірність. Сьогодні навіть не думайте ображатися на вашого партнера. Ви не уявляєте, на скільки сильно ви можете зачепити свою другу половинку.

Козоріг

Карта 21 березня – Королева кубків. Слухайте своє серце. Сьогодні не варто слухати розум, краще справді надати перевагу вашому серцю.

Водолій

Карта 21 березня – Повішений. Нас роботі знайдіть собі однодумців, з якими вам комфортно працювати, тоді ваш день буде дуже вдалим.

Риби

Карта 21 березня – Страшний суд. За ваші вчинки вас очікує розплата. Подумайте, кому ви так сильно насолили і що ви можете з цим зробити

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини