Гороскоп на 22 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 22 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 22 березня – Дурень. Сьогодні вам пора почати все заново. Спробуйте відкласти всі важливі справи та потім та, наче, переродитися у цей день. Проживіть цей день так, як ви собі навіть уявити не можете.

Телець

Карта 22 березня – Стриманість. Сьогодні не варто робити великі фізичні навантаження, бо можете себе сильно травмувати. Подуйте про те, як можна по-іншому провести сьогоднішній день.

Близнюки

Карта 22 березня – Трійка жезлів. Якщо у вас є серйозні стосунки, то вам потрібно добряче придивитися, чи дійсно ваш партнер заслуговує на вашу увагу. Можливо, вас водять навколо пальця і ви маєте з цим щось зробити.

Рак

Карта 22 березня – Двійка кубків. Сьогодні у вас можуть бути великі непорозуміння з вашими друзями. Не варто сильно через це перейматися, займіться іншими справами та присвятіть день собі.

Лев

Карта 22 березня – Десятка кубків. Все, за що ви візьметесь сьогодні – присене вам обов’язковий успіх. Не відкладайте важливе на інший день, творіть!

Діва

Карта 22 березня – Двійка пентаклів. Сьогодні вам не варто приймати важливі рішення. Краще подумати більше про те, чи варто це робити і що саме ви можете з цього отримати.

Гороскоп Таро на 22 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 22 березня 2023 року

Терези

Карта 22 березня – Туз мечів. Сьогодні у вас почнуться позитивні зміни у вашому особистому житті. Не забувайте про те, що для успіху потрібно діяти.

Скорпіон

Карта 22 березня – Туз кубків. Вам потрібно зберігати спокій та діяти доволі вріжноважено. Не потрібно зривати свою агресію на близьких, це може погано закінчитися.

Стрілець

Карта 22 березня – Правосуддя. Сьогодгі уникайте будь-якої важливої розмови, навіть якщо від неї залежатиме ваше життя. Ви можете не на жарт напартачити, а потім довго доведеться розбиратися з цим.

Козоріг

Карта 22 березня – Башта. Приділіть більше часу чистоті в домі, не потрібно сьогодні з нього виходити. Давно варто замислитись над тим, як у вашому домі проводяться прибирання та прикупити правильне приладдя.

Водолій

Карта 22 березня – Королева жезлів. Ви ризикуєте сьогодні бути ошуканим, тому добре тримайте біля себе гаманець і телефон. Не виняток, що ввечері у вас буде кращий прибуток.

Риби

Карта 22 березня – Вісімка кубків. Якщо у вашому житті нещодавно з’явилася нова людина, тоді вам потрібно до неї придивитися краще. Ця людина стане вам хорошим союзником, а якщо таких немає – шукайте ворогів серед близьких.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини