Гороскоп на 23 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 23 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 23 березня – Сімка пентаклів. Сьогодні ви можете зіштовхнутися з певними труднощами. Поговоріть зі своїми рідними людьми, проведіть спільно день і все буде добре.

Телець

Карта 23 березня – Десятка мечів. Сьогодні вас можуть провокувати на агресію. Не потрібно робити різких рухів і грубити оточуючим. Покажіть, що ви можете бути стриманими.

Близнюки

Карта 23 березня – Паж пентаклів. Сьогодні ви можете раптово отримати гроші з джерела, яке на перший погляд здається не дуже прибутковим. Варто бути обережним, не розраховуйте на більше.

Рак

Карта 23 березня – Лицар Пентаклів. Сьогодні ваші внутрішні якості допоможуть вам досягнути бажаного. Головне – вірити у власні сили та залучитися підтримкою рідних людей.

Лев

Карта 23 березня – Верховна жриця. Останнім часом ви приділяєте багато часу вашому духовному стану. Таро кажуть, що ви точно на правильному гляху, не потрібно зупинятися та йти до своєї мети. Не забувайте, яка у вас мрія.

Діва

Карта 23 березня – Дев’ятка кубків. Сьогодні ви вляпаєтеся в неприємну ситуацію. Вас можуть обдурити, але вам варто перевіряти інформацію, яку ви отримаєте з різних джерел.

Гороскоп Таро на 23 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 23 березня 2023 року

Терези

Карта 23 березня – Десятка пентаклів. Подумайте про добробут у вашій сім’ї. Скажіть своїм рідним, як сильно ви їх любите і влаштуйте сімейну вечерю. Це буде непоганим стартом для налагодження зіпсованих стосунків.

Скорпіон

Карта 23 березня – Імператриця. У вашому житті давно повинен настати етап, під час якого ви будете щасливим. Ви повинні зробити все для того, щоб забезпечити собі щасливе майбутнє без зайвих проблем.

Стрілець

Карта 23 березня – Верховний жрець. Сьогодні ваш день повинен бути насиченим спокоєм та духовним збагаченням. Саме зараз важливо вести себе тихо і спокійно.

Козоріг

Карта 23 березня – Король жезлів. Сьогодні ви можете повпливати на рішення інших людей. Не забувайте враховувати особливості характеру ваших близьких.

Водолій

Карта 23 березня – Четвірка жезлів. Проведіть цей день зі своїми друзями, ви будете сильно здивовані тим, який у вас буде день. Не сидіть вдома, проведіть день з користю.

Риби

Карта 23 березня – Башта. Ви можете понести збитки. Вони стосуватимуться вашого емоційного і духовного стану. Візьміть себе в руки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини