Гороскоп на 25 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 25 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 25 березня – П’ятірка жезлів. Вам потрібно підготуватися до того, що ви будете змушені доводити свою правоту та місце у суспільстві. Деякі люди вам заздрять і можуть говорити про вас дурниці.

Телець

Карта 25 березня – Верховна жриця. Сьогодні вам не потрібно активно втручатися в роботу інших людей. Якщо у вас запитають поради – все добре, можете зробити фідбек про роботу та інше, але якщо ніхто не питає – не варто.

Близнюки

Карта 25 березня – Місяць. Вам потрібно звернути увагу на свої думки. Пригадайте, що приносить вам радість, а що вас засмучує. Подумайте про це та позбавтеся від проблем.

Рак

Карта 25 березня – Світ. Зараз ви стоїте на місці, хоча вам потрібно рухатись і не забувати про те, що ви можете досягнути більшого.

Лев

Карта 25 березня – Паж кубків. Вам не вистачає приємних слів, спілкування з близькими людьми і таке інше. Якщо ви творча людина, то зробіть собі день налагодження власних думок.

Діва

Карта 25 березня – Сімка мечів. У вас настає поганий період, але не потрібно сумувати через це. Пам’ятайте, що рано чи пізно це закінчиться і у вас буде біла смуга.

Гороскоп Таро на 14 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 25 березня 2023 року

Терези

Карта 25 березня – Четвірка мечів. Ви багато працюєте останнім часом, влаштуйте собі відпочинок, тоді ваші думки повернуться до звичного стану.

Скорпіон

Карта 25 березня – Закохані. Зробіть правильний вибір у стосунках. Якщо ви думаєте, що його потрібно закінчити – вперед. Якщо ви хочете влаштувати романтичний вечір – не варто з цим затягувати.

Стрілець

Карта 25 березня – Король пентаклів. Ви хочете отримати фінансової незалежності, тому варто подумати над тим, як зекономити кошти. Не виняток, що вам доведеться багато витрачати.

Козоріг

Карта 25 березня – Колесо фортуни. Сьогодні доля підкаже, що вам потрібно робити. Ви довго думаєте над вибором, але в цей день ви знайдете потрібні підказки.

Водолій

Карта 25 березня – Смерть. У вашому житті скоро закінчиться якийсь хороший процес, але настане новий і він буде набагато краще попереднього. Головне – вміти почекати.

Риби

Карта 25 березня – Туз мечів. У вас буде новий прилив сил та внутрнішньої енергії. Не пропустіть можливості зробити щось нове.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини