Гороскоп на 29 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 29 березня 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 29 березня – П’ятірка жезлів. Не потрібно влаштовувати сварки на пустому місці. Зрозумійте, що у стосунках вам не варто акцентувати увагу на негативі або недоліках свого партнера.

Телець

Карта 29 березня – Самітник. У вас є чіткий план дій, але ви не поспішаєте ним користуватися. Можливо, варто покращити ваш план і тоді можна приступати до роботи.

Близнюки

Карта 29 березня – Верховна жриця. Ви дуже мудра людина, якій потрібна постійна концентрація на власних думках. Не слухайте сьогодні поради від інших людей, займіться власними роздумами.

Рак

Карта 29 березня – Туз жезлів. У стосунках вам потрібно показати, на що ви здатні. Не давайте можливості вашому партнеру розчаруватися у ваших силах.

Лев

Карта 29 березня – Вісімка кубків. У ваших стосунках потрібно поговорити про спільне майбутнє. У вас є вибір, чи маєте ви залишитися в цих стосунках, чи краще піти до іншого життя.

Діва

Карта 29 березня – Сімка пентаклів. В кар’єрі вам потрібно більше працювати для того, щоб вас помітили так, як потрібно. Не потрібно намагатися бігти за всім і одразу.

Гороскоп Таро на 28 березня 2023 року
Гороскоп Таро на 29 березня 2023 року

Терези

Карта 29 березня – Башта. У вас плануються сильні зміни, які перевернуть ваше життя з ніг на голову. На роботі чекайте на позитивні трансформації.

Скорпіон

Карта 29 березня – Шістка пентаклів. Якщо ви будете працювати на результат, то він не змусить на себе довго чекати. У вас все вийде і ви все зможете досягнути у вашому житті. Якщо вам потрібна допомога – не бійтеся про це попросити.

Стрілець

Карта 29 березня – Шістка мечів. Не звертайте увагу на дрібнички у ваших стосунках. Вам варто поговорити зі своїм партнером про побут, який негативно впливає на ваше життя.

Козоріг

Карта 29 березня – Туз пентаклів. На вас чекає якийсь позитивний період, після якого ваше життя значно покращиться і все стане на свої місця.

Водолій

Карта 29 березня – Королева пентаклів. Поставте собі ціль, якої ви будете прагнути не дивлячись ні на що. Вам варто сфокусуватися на своїх інтересах і творчості.

Риби

Карта 29 березня – Паж жезлів. Додайте у стосунках якогось вогнику. Таким чином ви зможете повернути у стосунки те, чого вам так не вистачає.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини