Рубрики: Краса

Кароль, Каменских, Дорофеева и другие украинские звезды без макияжа на карантине

Як українські зірки проводять карантин. Фото вітчизняних знаменитостей без макіяжу.

Карантин змінив життя як звичайних людей, так і зірок шоу-бізнесу. Багатьом українським і не тільки знаменитостям довелося зупинити свої концерти і роботу, засівши вдома. Зате тепер у них з’явилася можливість дати шкірі відпочити без макіяжу, що вони і роблять. У нашій сьогоднішній підбірці ми зібрали фотографії українських селебріті в природному образі без краплі макіяжу. Незважаючи на це, всі вони по-своєму прекрасні.

Не можна не відзначити, що відомі в нашій країні жінки не втрачають часу дарма. Так, наприклад, Настя Каменських, Слава з НеАнгелів, Оля Полякова, Алла Костромічова, і Олена Шоптенко намагаються тримати з себе в формі і регулярно діляться своїми тренуваннями. Лілія Ребрик та Оля Цибульська радують підписників фірмовими рецептами. Надя Дорофєєва розважає багатомільйонну армію фанатів кумедними роликами і уроками макіяжу. Експерти проекту «Топ-модель по-українськи» виходять в прямі ефіри з його учасниками, а Леся Нікітюк не дає нам всім сумувати своїм прекрасним почуттям гумору.

Олена Кравець з чоловіком
Джамала з сином Еміром
Олена Шоптенко
Катя Осадча
Ольга Сумська
Оля Цибульська
Настя Каменських
Лілія Ребрик
Слава Камінська
Юлія Саніна
Надія Мейхер
Тіна Кароль
Надя Дорофєєва
Ані Лорак
Оля Полякова
Соня Плакидюк
Леся Нікітюк

До речі, більшість наших знаменитостей закликають українців дотримуватися самоізоляції, щоб протистояти коронавірусній інфекції і швидше її побороти.

Нагадаємо,
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Добрі Новини
Поділитися
Опубліковано