Проста бабуся стала фітнес-іконою в 70 років: фото до і після позбавлять вас дару мови

Пенсіонерка власними силами та правильним підходом до харчування та тренувань стала справжньою спортсменкою. Як вона досягла такого результату?

Джоан Макдональд – найспортивніша бабуся у світі. Вперше про заняття спортом вона дізналася в 70 років, а за 6 років постійних тренувань, змогла зробити собі фігуру мрії, якій можуть позаздрити всі молоді дівчата. Своїми досягненнями вона мотивує безліч таких самих бабусь та дідусів займатися спортом хоча б вдома.

Секрет її успіху доволі простий, але водночас потребує неабиякої дисципліни та сили волі. Правильне харчування, спорт, медитаціїї. Джоан щодня намагається проходити дистанцію на 8 тисяч кроків. В її раціоні немає перекусів, лише повноцінні прийоми їжі 4-5 разів на день. Звісно, все у нормах калорій на день. Можна помітити, що на фото вона виглядає значно щасливішою, навідміну від тих, що були опубліковані до спортивних успіхів Макдональд.

Про свої успіхи вона розповідає у власних блогах на просторах соціальних мереж. Фінтес-бабуся поділилася знімком неймовірного перетворення, який дуже мотивує. Вона повністю позбавилася зайвої ваги, у неї підтягнуте тіло та немає целюліту у майже 80 років та вона виглядає дуже молодо. По фото ніколи б не змогли сказати, що їй за 70, максимум – 55 років.

Прихильників у бабусі назбиралось чимало. Всі пишуть їй приємні слова та дуже вражені, що можна навіть в такому віці зробити колосальне перевтілення своєї фігури. Головне – це свідчить про те, що ніколи не пізно займатися спортом.

“Це надзвичайна трансформація. Я в захваті. Ви просто живий приклад для всіх нас”, – пишуть прикильники під фото.

Спортивній бабусі подобається така реакція на її захоплення спортом, тому вона й далі тішить підписників своїми фото.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини