Почнете напередодні Нового року, а завершите – на Різдво: короткі серіали, які створюють святкову атмосферу

Хочете створити святкову атмосферу, але не знаєте як? Візьміть мандарини, заваріть чай, загорніться в плед та подивіться ці короткі різдвяні серіали, які створять потрібний настрій!

Не кожному вистачає часу, терпіння та витримки на те, аби осягнути, наприклад, всі сезони серіалу “Гра престолів”, який свого часу добряче сколихнув мережу. Втім, на один коротенький сезон у вас точно вистачить сил! Тим паче, якщо ця стрічка поліпшить настрій та допоможе відчути магію передноворічної атмосфери.

Додому на Різдво 2019

Норвезький серіал розбавить вечір
Норвезький серіал розбавить вечір

Усього серіал триває трішки більше, ніж 5 годин. Увесь цей час головна героїня стрічки намагається знайти собі хлопця, адже своїм рідним під тиском вона збрехала, що насправді давно перебуває в серйозних стосунках. Норвежці зуміли вдало та з гумором показати те, до чого можуть довести нав’язливі родичі.

Весело щасливо 2019

Комедійний серіал, аби розслабитись ввечері
Комедійний серіал, аби розслабитись ввечері

Американський короткий серіал складається з 8 серій, кожна з яких триває не довше 30 хвилин. Стрічка розповідає про дівчину, яка привозить свого хлопця музиканта на знайомство з родиною. Голова сімейства не оцінив вибір доньки, що сильно занепокоїло залицяльника. Поступово в їхньому конфлікті виявляються замішані практично всі члени родини.

Деш та Лілі 2020

Цікавий сценарій заволодіє вашою увагою
Цікавий сценарій заволодіє вашою увагою

Жителька енергійного Нью-Йорка напередодні Різдва завітала до книжкової крамниці й забула на поличці свій записник. За іронією долі, знайшов блокнот цинічний та скептичний хлопець, який зовсім не любить усієї новорічної метушні. Незнайомці почали спілкуватись за допомогою записника, а залишали його одне одному в різних кутках міста. Якщо не хочете слідкувати за складними сюжетними поворотами, то цей серіал ідеально підійде, аби розслабитись ввечері.

Випробування невинуватістю 2018

Стрічка не залишить байдужим нікого
Стрічка не залишить байдужим нікого

Драма від ВВС, яка складається з чотирьох серій, є екранізацією твору легендарної Агати Крісті. Звісно, веселих радощів Різдва тут мало, проте події дійсно відбуваються на новорічні свята. Якщо вам набридлі заїжджені сценарії та примітивні комедії, зверніться до старої класики – детективи від Агати Крісті ще нікого не залишали байдужими. Красива гра акторів, вишукана атмосфера та помітний почерк британського кінематографа точно прикрасять ваш вечір.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини