Тест: далеко не у кожного вийде відгадати зірок по дитячому фото – впізнайте Лорак, Білик, Винника та інших

Перевірте свої можливості та рівень обізнаності зіркового дитинства: як виглядали українські зірки, коли були ще зовсім маленькими. Це не так просто, як ви уявляєте.

Уважно ознайомтеся з двома колажами, прикріпленими нижче. На цих фото – наші маленькі та всіма улюблені акули українського шоу-бізнесу. На цих фото вони навіть не підозрювали, яких висот зможуть досягти.

Під фото будуть коротенькі факти про кожного малюка, ви повинні вгадати, який з фактів кому належить. Відповіді знайдете в кінці нашої вікторини. Не підглядайте! Зіграємо чесно.

Колаж №1
Колаж №1
  1. Ця маленька дівчинка у костюмі Снігуроньки на своєму святі була вище за всіх. Нині вона володарка не одної української та однієї польської премії, виступала на фестивалі “Червона рута”. Отримала звання народної артистки України.
  2. А це миле малятко в обіймах старшої сестри володіє найсильнішим голосом України. Переможниця “Євробачення-2016” та “Нова Хвиля-2009”. Бере участь в оперних та інших шоу.
  3. Милі кучері, пронизливий погляд. Ця юна леді з самого дитинства чарувала своєю зовнішністю. Наставниця проєкту “Х-фактор”, колишня учасниця найпопулярнішого дуету. До речі, потім вона вийшла заміж за свого колегу.
  4. Ніби сором’язливий хлопчик, але зараз він підкорювач сердець. Його хіт точно має прозвучати на кожному українському святкуванні та так голосно, щоб вовки завили!
Колаж №2
Колаж №2
  1. На цьому фото ми вже бачимо кокетливий погляд, який впізнаємо з тисячі. Зайняла друге місце на “Євробаченні-2008”, необдноразова співачка року. На її рахунку безліч заслужених нагород.
  2. Хлопчик на фото не знає, що в нього буде понад 50 нагород у різних музичних номінаціях. Тричі “Співак року”, “Кришталевий мікрофон”, “Людина року” та багато інших.
  3. Маленька леді, мабуть, по телефону дізнається про своє майбутнє. Чарівна та мила дівчинка в дорослому житті стала тою, за чиє серце змагався не один чоловік.
  4. Усміхнений та щирий, ще з шикарною шевелюрою хлопець. Сьогодні він суддя найголовнішого танцювального шоу країни та приклад для сучасної молоді.

Перевірте себе:

  1. Ірина Білик.
  2. Джамала.
  3. Настя Каменських.
  4. Олег Винник.
  5. Ані Лорак.
  6. Віталій Козловський.
  7. Ксенія Мішина.
  8. Влад Яма.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини