Чоловічий чи жіночий склад розуму? Тест-картинка розповість все про ваше мислення

Іноді трапляється так, що жінка веде себе, як чоловік, та навпаки — чоловік чинить та думає, як жінка. Однак, аби переконатися у цьому вам варто проти цей психологічний тест.

Чоловіки та жінки мислять по-різному. Навіть до розв’язання проблем вони підходять інакше: одні прагнуть розібратися з нею відразу, інші — хочуть поділитися своїми негараздами, почути та відчути підтримку, а тоді вже боротися з тим, що не так.

Тому фраза “чоловіки з Марса, а жінки з Венери” доволі точно описує протилежні типи мислення, сприйняття світу та поведінку жінок і чоловіків.

Проте, за різних життєвих обставин наш мозок трохи змінює ці установки задля нашого захисту. Тоді ми можемо набувати рис протилежної статі. Але не варто гадати, якщо можна перевірити. У цьому вам допоможе психологічний тест-картинка, який точно розповість про те, який у вас склад розуму — жіночий чи чоловічий.

Тест-картинка, який розповість усе про ваш склад розуму

Уважно подивіться на картинку, що подана нижче. Що ви на ній побачили першим, і є тим, що розповість про ваш склад розуму. Зазначимо, що дуже важливо аналізувати саме першу думку, адже вона найбільш правдива і саме ваша без впливу оточення і суспільства у цілому.

Психологічний тест-картинка на визначення складу розуму
Психологічний тест-картинка на визначення складу розуму

Чоловік

Якщо ви на тесті-картинці побачили чоловіка, то у вашому мозку домінує ліва півкуля, яка відповідає за логіку та аналітику. Вчені приписують цей варіант до чоловічого способу мислення та прийняття рішень.

Вас можна схарактеризувати, як рішучу, врівноважену людину, яка має гарну пам’ять. Також емоції не зможуть взяти над вами гору, а коли вам треба прийняти рішення, ви подумаєте про вигоду для себе.

Жінка

Якщо ви побачили це на картинці, то у вас панівною є права півкуля мозку, а це притаманне жінкам. Вибір такої картинки характерний тим, хто вміє гарно абстрактно мислити, має розвинуту інтуїцію та багату і яскраву фантазію.

Часто, коли вам треба прийняти рішення, ви надаєте перевагу емоціям та внутрішньому чуттю.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини