Тест: чи змогли би ви стати членом королівської родини та якої саме

За життям королівської родини стежать тисячі фанатів по всьому світові, а до їхнього побуту ставляться, як до цікавого та насиченого серіалу з гарним сюжетом. А кого ви б зіграли в такому шоу?

Королівська родина завжди цікавить багатьох, адже їхнє життя наповнене цікавими моментами, розкішними зустрічами, незвичними поворотами, стилем та статусом. Тому, певно, кожен з вас бодай на хвилинку хотів зрозуміти та уявити, як це — бути членом королівської родини? Як це відвідувати важливі зустрічі, впливати на країну, стильно та вишукано одягатися та щодня вітатися з іншими членами королівської родини.

Однак, життя при короні не завжди наповнене лише приємним, адже з високим статусом, приходить значна відповідальність. Це стосується, зокрема, й британської королівської родини. Монарх несе відповідальність не тільки за себе чи членів своєї родини, а за всю країну. Також ви маєте вміти гідно подати себе та триматися, попри складнощі та негаразди, тому що ви — обличчя країни.

Пропонуємо вам пройти тест, який розповість про те, яким членом королівської родини ви могли б стати. Адже фантазувати не шкідливо, а дізнатися, що у вас спільного з кимось, хто належить до корони, дуже цікаво.

Ці шість питань розкажуть на кого з членів королівської родини ви найбільш схожі: можливо, у вас є вроджений аристократизм королеви Єлизавети ІІ чи вишуканість та стриманість Кейт Міддлтон?

Тестування: хто ви з членів королівської родини?

Якби ви були членом корони, то ким?
Тест: хто ви з королівської родини?

Першим питанням є те, яка естетика, який стиль вам притаманні найбільше?

Варіанти: неон, пастельне, мінімалізм, щось яскраве чи чорно-біле.

Наступне питання: оберіть смачну страву, яку хотіли б з’їсти.

А вибір доволі значний: шоколад, піца, фірмова британська страва — картопля-фрі з рибою, бургер, паста чи, можливо, торт.

Третє питання — яку б домашню тваринку з цих ви б завели?

Оберіть когось, хто найбільше сподобався з пса, кота, рибки, кролика, сови чи коня.

Четверте: оберіть картину, яка вам подобається? Таку, яка могла б прикрасити вітальню вашого будинку.

А вибір доволі різноманітний: від ренесансної витонченості до неймовірного реалізму.

Передостаннім питанням є те, яке місце в будинку чи квартирі є вашим улюбленим?

Можливо, ви любите проводити час у спальні, ванній кімнаті, вітальні, кухні, спортивному залі чи в патіо (невеличка затишна територія на вулиці біля будинку).

Й останнім вирішальним питанням є те, яке місце ви б обрали для святкового відпочинку?

У вас є можливість поїхати в будь-який куточок у світі: Нью-Йорк, Единбург, Кейптаун, Санторіні, Гоа чи Гонконг.

Результат вас вразить!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини