Базовий і лаконічний як у Олени Зеленської: ТОП-10 ідей манікюру, які ніколи не вийдуть з моди

Кожного сезону змінюються тренди та мода, але дещо залишається недоторканим і незмінним. Підбірка найкращих класичних дизайнів манікюру, які ніколи не виходять з моди

Класичний манікюр доволі легко схарактеризувати. Такий варіант поєднує в собі одночасно суворість та елегантність, стриманість та стиль, лаконічність та оригінальність. Класичний дизайн манікюру гармонійно доповнить будь-який образ та у деяких випадках може навіть стати основною родзинкою наряду.

До слова, класику в манікюрі обожнює перша леді Олена Зеленська. Дружина чинного президента завжди виходить у світ з акуратно оформленими нігтиками короткої довжини. Однотонні стримані кольори вдало підкреслюють характер Олени Зеленської.

ТОП-10 ідей манікюру на весну 2023

Головне правило класичного манікюру – відсутність великої кількості кольорів і зайвих декоративних елементів, як от, наприклад, стрази чи наліпки. Втім, наявність мінімального дизайну, намальованого кольорами, які між собою поєднуються, допустима.

Класичний манікюр на весну 2023
Класичний манікюр на весну 2023

Дизайн з намальованими лініями з одного боку – стриманий та елегантний, з іншого – цікавий та неординарний. Лише від вашої фантазії залежить, куди дивитиметься намальована майстром стрілочка та чи буде вона лише на одному нігтику, чи одразу на декількох.

Манікюр з лініями на весну 2023
Манікюр з лініями на весну 2023

Якщо у своєму манікюрі вам хочеться поєднати стриманість та оригінальність, то на однотонних нігтях можна зробити “цяточки” або малюнок квітів. Втім, у другому варіанті слід працювати в стилі малюнків однією лінією.

Стриманий манікюр на весну 2023
Стриманий манікюр на весну 2023

Втім, якщо лінії або квіти – занадто “грубі” малюнки в класичному манікюрі, але якийсь дизайн таки хочеться, малюнок можна зробити не в центрі нігтьової пластини, а на її боках. Проте, якщо навіть такий простий малюнок не до вподоби, нігті можна просто оформити градієнтом в пастельних кольорах.

Легкий манікюр на весну 2023
Легкий манікюр на весну 2023

Червоний манікюр – найкласичніший варіант нігтів з усіх можливих. Саме тому, якщо вам дозволяє дрес-код, то навіть не замислюйтесь і робіть такий дизайн. Якщо переймаєтесь, що однотонний червоний може швидко набриднути, його можна “розбавити” кількома нігтями іншого кольору.

Класичний червоний манікюр на весну 2023
Класичний червоний манікюр на весну 2023

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини