Прості сукні та брючні костюми. Названі найпопулярніші образи Олени Зеленської за 2022 рік

Олена Зеленська, як перша леді України, повинна завжди показувати приклад для наслідування. Не стала витятком тема модного одягу - вона ідеально підбирає образи для виходу у світ.

Олена Зеленська з 2019 року стала першою леді України. Вона підтримує українське виробництво і з’являється на публіці виключно в речах українських брендів.

На цьому фото Олена одягнула стриманий білий костюм на ґудзиках. Доповнила образ брошкою на лівій стороні комірця, зібраним волоссям в гульку та нюдовим манікюром.

Білосніжний образ Олени
Білосніжний образ Олени

Олені дуже подобаються брючні костюми, тому вона з’являється в них найчастіше. На фото – костюм зеленого кольору, який дуже пасує до її очей та кольору волосся. Зачіска – звичайне розпущене волосся та легкий макіяж. До слова, зелений колір неймовірно підходить до її кольору шкіри, не робить її блідою, а навпаки – на щічках можна помітити легкий рум’янець.

Стриманий та елегантний зелений
Стриманий та елегантний зелений

Сукні також є невід’ємним атрибутом першої леді. На фото – ніжно-лимонна сукня в підлогу з довгими рукавами. Рукава оздоблені ґудзиками та на плечах створюють ефект “пишності”. На талії виконані “стрілки”, а замість декольте виконане пошиття на запах. На руках прозорі рукавички в тон до сукні, що оздобрені невидимими стразами. Образ доповнений сережками-перлинами, зібраним волоосям та світлими туфлями.

ніжний лимонний колір ідеально пасує першій леді
Ніжний лимонний колір ідеально пасує першій леді

Продовжуючи тему суконь та спідниць, на наступному фото Олена в рожевому піджаку та чорній спідниці за коліна. Піджак на двох ґудзиках без типового комірця та з довгим рукавом. На ногах в Олени чорні туфлі і в руках – чорний клатч, що доповнюють образ.

Такий образ не залишить байдужим жодного чоловіка
Такий образ не залишить байдужим жодного чоловіка

А тут Зеленська в бежевому образі. Атласна сорочка на замочку з комірцем та широкими трендовими рукавами заправлена у класичні брюки трішки іншого бежевого відтінку. Знову нюдовий манікюр, розпущене волосся та легкий макіяж. На пальці красується дуже гарна каблучка.

Бежевий колір до лиця
Бежевий колір до лиця

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини