Який колір манікюру старить руки – підбірка фото: робимо нігті з ефектом Anti-Age

Дуже важливо доглядати за собою та завжди виглядати охайною. Однак, при цьому слід звертати увагу на те, щоб підбирати все влучно та вдало. Наприклад, як обрати манікюр, що не зістарить шкіру?

Усі жінки ретельно ставлять до підбору манікюру. Перед походом до свого майстра деякі можуть прогорнути тисячі картинок різних стилів дизайну нігтів, аби обрати той самий. А деякі можуть довго обирати, у який колір пофарбувати нігті, аби він з часом не набрид.

Однак, професійні стилісти та майстри манікюру зазначають, що також варто звертати увагу на різні деталі. Наприклад, аби руки не виглядали старішими, варто навіть правильно підібрати колір лаку для нігтів.

Як не зістарити руки манікюром?

Варто уникати цих кольорів, аби ваші руки виглядали привабливішими та значно молодшими. Також, якщо не фарбувати у ці відтінки свої нігті, то ваш манікюр виглядатиме стильніше та краще.

Відтінки, від яких пробирає холодом

Кольори з синім відтінком можуть підкреслити судини на руках, які з часом стають усе більш помітними. А лак синього, фіолетового, зеленого, сірого чи блакитного кольору додасть непотрібної блідості шкірі.

Відтінки холодного кольору
Відтінки холодного кольору

Жовтий та коричневий колір

Кольори, що асоціюються у нас з сонцем та корою дерев, на ваших нігтях лише підкреслять сухість та плями на шкірі. Не найкращий вибір.

А щоб уникнути тьмяності шкіри, не фарбуйте нігті в осінні відтінки жовтого, помаранчевого чи коричневого.

Теплий відтінок, якого теж варто уникати
Теплий відтінок, якого теж варто уникати

Колір темряви

Чорний колір дуже помітний відразу. Так само помітно він може підкреслити навіть найменші зморшки та додати грубого вигляду вашим рукам.

Уникайте чорного кольору на нігтях
Уникайте чорного кольору на нігтях

Перламутру, будь ласка

Іноді хочеться додати шику рукам та використати перламутровий колір лаку для нігтів. Але він підходить лише тим, хто молодший 35-и років. Інакше — ваші руки виглядатимуть недоглянутими.

Перламутровий відтінок стане не найкращим вибором
Перламутровий відтінок стане не найкращим вибором

Яких форм нігтів варто уникати?

Занадто довгі та загострені нігті з віком перестануть вас прикрашати та почнуть виконувати зовсім протилежну функцію.

Довгі та загострені нігті, яких варто уникати
Довгі та загострені нігті, яких варто уникати

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини