Тренд, що буде вічно жити: з чим носити модні угги взимку 2022-2023 років

Угги - це те, що повертається у моду кожного року на зимовий сезон. Сьогодні ви дізнаєтеся, з чим найкраще носити таке взуття, щоб бути стильними.

Угги – це чоботи на низькому ходу, що всередині утеплені натуральною овчиною. Звісно, вони виготовляються не лише з натураною овчиною, а з екологічним замінником, що коштує дешевше. Це дуже тепле взуття, що ідеально підходить для лютого морозу, щоб захистити ваші ноги від холоду.

Це взуття не перший рік тримається у трендах та підкорює серця модниць новими дизайнами та формами.

З чим носити угги

  • Взуття коричневого кольору найкраще пасуватиме до такого ж светра або джемпера з незвичайним та трендовим візерунком. Доповнити образ можна або штанами скіні, або навпаки широкими. Сумку та аксесуари краще обирати в тон до взуття, а верхній одяг – чорний.
Повний образ з коричневим взуттям
Повний образ з коричневим взуттям
  • Чорні або сірі романтизують ваш образ. Вам підійдуть сині джинси, такого ж сірого або чорного кольору светр або сорочка, а з верхнього одягу рекомендуємо обрати щось кольору хакі або світло-сірого відтінку.
Замість легкої кофтинки одягніть светр
Замість легкої кофтинки одягніть светр
  • Зелені угги пропонуємо вам взувати з тотально чорним або світло-коричневим одягом з маленькими елементами зеленого відтінку. Такий образ не лише додасть впевненості в собі, але й буде збирати не один комплімент від перехожих на вулиці.

Існують не тільки ці три види угг. Їх є незлічена кількість: з блискітками, золоті, сріблясті, зелені, червоні та інші кольори, які тільки є у палітрі. Ми підібрали основні три базові кольори, які завжди будуть в тренді і підійдуть майже під будь-яку кольорову гаму. Звісно, не забувайте про сумочки та інші аксесуари, які обов’язково мають бути присутніми у вашому образі. Деталі відіграють у моді важливу роль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини