У графітовому костюмі-трійка: Олена Зеленська підкорила всіх стриманим образом на діловій зустрічі (ФОТО)

Перша леді України — справжня модниця. Дізнайтеся, яким образом вразила Олена Зеленська знову та як змінився стиль дружини Президента за роки.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу стала справжнім обличчям всієї України, яку знає весь світ. Як і належить бути найвідомішій представниці, вона вміє вразити своїм стилем. Вже не раз іноземці дивувалися, як вишукано та елегантно виглядає обраниця нашого Президента, а відоме американське видання Vogue кілька разів влаштовувало цій відомій пані фотосесії.

Найбільшої популярності набрали світлини воєнного часу, де Олена постала у простій білій сорочці та мінімалістичному взутті.

Втім, це був не останній образ, який вражав громадськість. Вона обрала графітовий костюм-трійку, який стилісти ще минулого року визнали одним із трендових елементів гардероба. До речі, сірі відтінки також стали фаворитами всіх модників у 2023-му.

Олена Зеленська підкорила всіх стриманим образом

Такий образ Зеленська обрала для зустрічі з представниками Європейського інвестиційного банку, який надав фонду нашої першої леді фінансову допомогу у розмірі 800 тисяч євро. Кошти збиралися для знедолених українців.

Помітно, що дружина Президента дуже полюбляє строгі ділові костюми. Аналогічно до графітового, у неї є ще й варіант у небесному відтінку.

Олена Зеленська підкорила всіх стриманим образом

А ось до у молодості Олена дозволяла собі більш розкутий стиль. На світських вечорах її не раз помічали у вишуканих зухвалих образах. Втім, раніше свій гардероб знаменитість не часто демонструвала, адже надавала перевагу непублічному життю. Вона, хоч і розвивала свій творчий потенціал, але здебільшого була у тіні свого популярного чоловіка.

Нагадаємо, Олена Зеленська виховує двох дітей, обох народила від Володимира Зеленського.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини