Манікюр у стилі “Спокійна розкіш”: головний тренд 2023 приміряли Катя Осадча і Олена Зеленська

Манікюрні тренди у 2023-му році змінюються кожного сезону. Розповідаємо, що таке стиль "спокійна розкіш" і кому слід неодмінно спробувати його.

Сьогодні індустрія краси дарує нам безліч можливостей підкреслити свою індивідуальність та вроду. Манікюр — одна з невід’ємних складових стилю будь-якої жінки, і нині у моду входять щосили скромні дизайни та кольори.

Одним із найбажаніших трендів у 2023-му стала “Спокійна розкіш”. Це, можна сказати, переосмислення напрямку “old money”, коли нігтьова пластина зрізається майже під корінь, покриття — або відсутнє, або має пастельні м’які кольори, що не кидаються в око. Якщо будете обирати лак, зверніть увагу на беж, нюд та приглушений рожевий.

Серед знаменитостей такий стиль вже давно приміряла на себе наша перша леді, Олена Зеленська. Дружина Президента ніколи не носить яскравих відтінків, а зазвичай взагалі виходить у світ без лаку для нігтів. Це дозволяє при напруженому графіку і частих зустрічах у різних костюмах, швидко змінювати образ. Крім цього, виглядає все дуже стримано та по-діловому. Видно, що пані налаштована на серйозні справи, а не на витребеньки.

Тренд на натуральні нігті підтримують Олена Зеленська і Катя Осадча

Катя Осадча — ще одна знаменитість, яка надає перевагу останнім часом стилю “Спокійна розкіш”. Дружина Юрія Горбунова капітально змінила свій гардероб, позбувшись яскравих аксесуарів та карколомних капелюшків. Вона тепер не просто телезірка, а громадська діячка, яка допомагає у пошуку зниклих людей під час повномасштабного вторгнення. Руки у зірки виглядають дуже охайно та підкреслюють стійкість її характеру. Ведуча не комплексує, що більше їй не личить робити барвисті нігті.

Катя Осадча не фарбує нігті

Нагадаємо, що до трендів 2023-го року звернулися також Тіна Кароль, Настя Каменських, Оля Полякова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини