Найкрасивіша спідниця-плісе на літо 2023: Олена Зеленська показала, як носити модний тренд жінкам під 40

Цього літа зʼявився новий тренд: спідниця-плісе активно займає полички вишуканих модниць і Олена Зеленська на власному прикладі показує, як носити новинку жінкам під 40.

Спідниця-плісе все частіше зʼявляється на подіумах у молодих та світових дизайнерів. Експерти вважають, що це найромантичніший тренд 2023 року. Спідниця може бути з маленькими, або більшими складками, саме через це вона називається плісе. Плісування застосовують не лише у спідницях, але й у сорочках чи блузках.

Не лише світові модниці та моделі починають носити такі спідниці. Олена Зеленська на власному прикладі показує, що у спідниці-плісе можна виглядати якнайкраще. Пропонуємо розглянути декілька варіантів від нашої Першої леді.

Олена Зеленська у стильній спідниці-плісе

На першому фото ми бачимо спідницю білого кольору з невагомими складками, яку Олена доповнила сірою кофтинкою на стильними лоферами на великій платформі, які візуально роблять ніжки тоншими. Така спідниця підходить для дівчат будь-якого зросту, а якщо вам під 40, чи більше 40 – ви зможете значно омолодити себе.

Ніжно-блакитна спідниця-плісе в Олени Зеленської
Ніжно-блакитна спідниця-плісе в Олени Зеленської

На одній із зустрічей Олена Зеленська одягнулася в костюм небесного кольору. Крім трендової спідниці на Першій леді подовжений піджак і підбори в тон до загального образу. В руках у зірки чорний елегантний клатч, який розбавляє образ. Крім стильного костюму зі спідницею-плісе зірка одягнула білу невагому сорочку.

Олена Зеленська у стильній спідниці-плісе
Олена Зеленська у стильній спідниці-плісе

Останній образ відрізняється від двох попередніх. Плісова спідниця доповнена водолазкою, поверх якої стильна сорочка у нетиповий візерунок. Доповнила образ зірка чорними колготами та стильним масивним взуттям. Розпущене волосся додає особливого шарму, саме тому Олена Зеленська все частіше зʼявляється саме з такою зачіскою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини