Найкрасивіша спідниця-максі на літо 2023: Олена Зеленська показала, як носити головний тренд жінкам за 40

Стилісти запевняють, що цього літа з трендів не виходитиме спідниця довжини максі. Стильний одяг з легких матеріалів стане незамінним елементом гардероба всіх модниць

Цього літа, як і будь-якого іншого сезону, модницям не обійтись без пари-трійки трендових спідниць. Про це запевняють світові стилісти та зазначають, що влітку 2023 з подіумів головних модних брендів не зникатимуть спідниці-максі. У новому сезоні дизайнери надають перевагу ніжним і витонченим формам, експериментам із кроєм та кольором і навіть сміливим напівпрозорим тканинам.

Хай там як, сьогодні існує декілька модних моделей спідниць, серед яких – класична, довжини максі. Таку спідницю полюбляє носити перша леді України Олена Зеленська. Дружина чинного президента часто з’являється на публіці в образах, в яких комбінує максі з іншими елементами гардероба. Так, наприклад, на один із публічних заходів вона одягла ніжну білу спідницю “в підлогу”. Доповнила образ перша леді просто – кофтинкою з довгими рукавами та чорними туфлями.

Цікавість такого образу полягає в його візуальній легкості. Ненав’язливий крій спідниці робить наряд невагомим, більш повсякденним. Таку спідницю можна легко одягати не лише на офіційні заходи, але й обирати для більш неформальних подій.

Олена Зеленська показала головний тренд – спідницю на літо 2023 року
Олена Зеленська показала головний тренд – спідницю на літо 2023 року

А ось наступний свій образ перша леді одягла на суворо офіційний захід. Олена Зеленська одного разу з’явилась на публіці у спідниці-максі, крій якої віддалено нагадував старий “олівець”. Втім, відмінність методу пошиття спідниці полягала в тому, що в самому низу, біля ніг, тканина залишалась вільною та не сковувала рухів.

Олена Зеленська вийшла у світ у білосніжній трендовій спідниці – модний варіант на літо 2023
Олена Зеленська вийшла у світ у білосніжній трендовій спідниці – модний варіант на літо 2023

Білосніжну спідницю Олена Зеленська вдало скомбінувала з такого ж кольору сорочкою. Блузка першої леді була виповнена з легкого матеріалу, а ось спідниця, як видно з фотографії, пошита з міцної тканини. Завершили образ ніжні туфлі-човники.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини