Стилістка пояснила, як обрати взуття і не зістарити себе на 10 років: таке взувають Зеленська і Тіна Кароль

Якщо раптом ви вважали, що взуття не може зістарити, зіпсувати загальний вид і додати щонайменше 10 зайвих років, ви дуже сильно помилялись. Як обрати правильні туфлі?

Американська стилістка та авторка блогу з моди для дорослих жінок Аніта Анітава розповіла про найпоширенішу помилку, якої припускаються чимало людей, коли обирають для себе взуття. Так, за словами експертки, багато жінок обирають масивні туфлі, які важко поєднувати з іншим елементами гардероба. Це стає причиною, чому вони виглядають набагато старшими за власний вік.

Аніта Анітава зазначила, що багато жінок помилково вважають, що після певного віку носити взуття на високих підборах вже недоречно. Стилістка наголошує, що такі туфлі завжди виглядають вдало, втім насамперед важливо почуватись комфортно. Якщо ж ви таки надаєте перевагу низькій ході, слід відмовитись від занадто масивних туфель та обрати витончені й жіночні босоніжки.

Так, наприклад, перша леді Олена Зеленська довела, що з відкритим взуттям можна поєднати навіть стильний діловий костюм. Одного разу дружина чинного українського президента вийшла у світ в чорному закритому костюмі цікавого крою, а доповнила його відкритим взуттям на низькій ході. Такі витончені босоніжки підкреслили жіночність Зеленської і додали шарму її образу.

Олена Зеленська показала стильний варіант модних босоніжок
Олена Зеленська показала стильний варіант модних босоніжок

Відома українська співачка Тіна Кароль також знається на вдалому взутті, яке лише підкреслює красу стопи. Так, на знімання одного з випусків популярного шоу “Голос країни” знаменитість взула симпатичні рожеві босоніжки. Саме таким взуттям зірка завершила образ із жовтої сукні на тонких бретельках. Виглядала артистка просто приголомшливо.

Тіна Кароль показала, яке взуття носити, аби не виглядати старшою за свій вік
Тіна Кароль показала, яке взуття носити, аби не виглядати старшою за свій вік

У висновку американська стилістка Аніта Анітава зазначила, що відмовитись від масивного взуття слід прямо зараз. Річ у тім, що мініатюрні та витончені туфлі набагато легше носити, стопа у них не втомлюється, а виглядають вони набагато краще.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини