Названо три швидких зачіски для тонкого волосся: такі носять Оля Полякова і Джей Ло

Часто часу на укладку немає зовсім, проте все одно хочеться виглядати, як справжня зірка. Тому ми підготували 3 улюблені зачіски зірок для тонкого волосся, які не забирають багато часу.

Як часто у вас зовсім немає бажання чи банально часу, щоб зробити гарну укладку та вразити інших красивим та стильним іміджем? Або упускалися у вас іноді руки, бо ви ніяк не могли зробити щось красиве, проте складне, зі своїм волоссям? Тому ми підготували три прості та швидкі зачіски, які врятують ваш зовнішній вигляд та допоможуть виглядати, як улюблені зірки.

Ці три зачіски допоможуть вам, коли часу на укладку зовсім немає.

Низький хвіст з начосом

На цю просту та елегантну зачіску вам знадобиться лише декілька хвилин. Спершу вирівняйте волосся, потім зробіть начіс на верхівці голови. Це додасть вашій зачісці об’єму. Після цього зав’яжіть тонкий хвіст за допомогою маленької резинки. Для кращого вигляду підбирайте прозорий аксесуар чи резинку під колір вашого волосся.

Низький хвіст з начосом
Низький хвіст з начосом

Мінімалістичний пучок

Пучок – це один з найпростіших та найелегантніших видів зачісок. Завдяки його універсальності пучок можна робити і на роботу, і на прогулянку, і на відпочинку, а на його виготовлення не потрібні особливі зусилля. Скрутіть волосся у джгут і закрутіть по колу. Потім за допомогою невидимок чи лаку приберіть зайве волосся, що може стирчати.

Ви можете зробити пучок як внизу, так і вгорі чи посередині. Також можете вийняти передні прядки волосся для більшої елегантності.

Мінімалістичний пучок
Мінімалістичний пучок

Пучок з хустинкою

З такою зачіскою ви станете схожою на вишукану героїню улюбленого фільму. Схема роботи така ж, як у попередньому пункті, тільки під час загортання волосся вам необхідно буде додати хустинку чи резинку з хустинкою. Якщо не вийшло вплести так, як на фото, ви можете нав’язати аксесуар на сам пучок. Це виглядатиме не менш красиво.

Пучок з хустинкою
Пучок з хустинкою

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини