Як виглядала Раміна Есхакзай, коли тільки прийшла в шоу “Холостяк”: Подовжене каре

Раміна Есхакзай відома не лише своїми інтерв'ю з відомими людьми України, а й участю в проєкті "Холостяк". Яка тоді виглядала Раміна і чи сильно вона змінилася?

Раміна Есхакзай стала учасницею проєкту “Холостяк-5” та дійшла до трійки фіналісток, але покинула проєкт за крок до перемоги. В одному з інтерв’ю Раміна зізналася, що йшла на проєкт не для того, щоб боротися ща серце Сергія Мельника, а тому що їй хотілось отримати більше популярності та слави. Це зіграло їй на руку, після вильоту з трійки фіналісток, Раміну запросили на пікантну зйомку відомого чоловічого журналу “Playboy”, де вона зайняла почесне місце на обкладинці.

Під час участі у проєкті “Холостяк-5”, Раміна носила подовжене каре, яке було трішки довше рівня плечей. Зараз журналістка змінила зачіску та ходить з довгим розкішним волоссям.

Про саме шоу “Холостяк-5” дівчина не любить говорити. Вона просить, щоб цю сторінку її життя перевернули та не поверталися до неї назад. До слова, те ж саме вона говорить й про стосунки з Козловським. Прихильники з інших країн навіть не здогадуються про її участь у шоу подібного формату, а от для українських прихильників “Холостяк” став для неї пунктом відправлення до всенародного пізнання.

Скрін зачіски Раміни одного з випусків проєкту
Скрін зачіски Раміни одного з випусків проєкту

Тепер Раміна займається діяльністю, яка їй більше до душі – вона є засновником каналу на ютубі “Ходять чутки”. У форматі інтерв’ю вона спілкується з блогерами, співаками, політиками та акулами шоу-бізнесу.

Під час ефірів, Раміна одягнена в стильні стримані образи, які не викликають відрази, а навпаки – розташовують до себе і не роблять розмову скутою. Усі журналістські прийоми, які вивчала дівчина, зараз успішно застосовуються під час спілкування з гостями.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини