Стиліст не спитав і обрізав моделі довжелезне волосся: новий образ довів її до сліз (Відео)

Трапилась дуже неочікувана ситуація з однією із моделей, якій стиліст без дозволу відрізав волосся, поки вона думала, що він зробить їй класну зачіску.

Крістофер Хопкінс – підприємець, артист, кібер-зірка, письменник та прихильник гарної зовнішності. Він відомий як Makeover Guy, який робить неймовірні перевтілення жінкам до повністю нового вигляду. Чоловік знімає відео на свій канал у соціальній мережі. Там він демонструє як професійно роблять макіяж, укладку та стрижки.

Чоловік займається цим з 1990 року. На телебаченні він вражав глядачів перетвореннями і зал зустрічав його бурхлвими оваціями перед оркестрами світового класу.

Жінка на ім’я Ненсі завітала до MakeoverGuy, щоб зробити повну зміну свого іміджу після того, як прочитала книжку Крістофера “Постава вашого повернення”. Одна з учасниць проєкту на ім’я Джоанн Хопкінс є дівчиною з гардеробу. Вона обговорює з Ненсі стилі, які найкраще пасують їй. Також дає їй настанови про хитрощі стилю, які можна застосувати в повсякденному житті. Жінка слухає та намагається запам’ятати інформацію, що може їй знадобитися для повного оновлення зовнішньої себе.

Довжина волосся вражає
Довжина волосся вражає

Жінка прийшла на зачіску з розкішним довгим та шикарним волоссям, яке вона довго відрощувала, а коли Ненсі побачила, як їй відрізають волосся, то буде дуже шокована і на її обличчі виступили сльози захвату та біль в очах через розлучення з довжележними косами. Після цього їй помили голову, пофарбували волосся та відправили на подальші процедури.

Коли вона побачила себе у дзеркалі, вона буда надзвичайно вражена тим, що вона побачила. Їй зробили неймовірно прекрасний макіяж та укладку і жінка розплакалась від щастя, коли побачила своє відображення в дзеркалі.

Ненсі була щаслива після свого перетворення
Ненсі була щаслива після свого перетворення

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини