Всі стрижки Олени Зеленської: хлопчача, боб-каре, каскад і з локонами – жінка, якій пасує все

Олена Зеленська підкорила не один погляд своїм зовнішнім виглядом. Жінка вміє гарно одягатися та відчуває стиль. Те ж саме стосується її зачіски - Олені пасує будь-яка стрижка.

Олена Зеленська зараз постійно знаходиться в центрі уваги, але її стиль дуже стриманий, лаконічний та акуратний. Вона прекрасно справляється з обов’язками Першої леді України, за що громадяни обожнюють її ще більше. Цікаво, що до того, як стати Першою леді, Олена Зеленська мало виходила в світ, але її стиль у ті роки був також доволі цікавим.

Перед тим, як її чоловік став президентом, Олена займалася написанням сценаріїв для виступу “Квартал-95”. Олена не хотіла брати участь у шоу на сцені, їй більше подобається тихе та сімейне життя. Свої соціальні мережі леді почала вести лише після офіційного проголошення її Першою леді. Вона не ходила на інтерв’ю, багато не позувала для фото, але архівні фотографії все ж таки вдалося відшукати.

Ретро-образ Олени Зеленської
Ретро-образ Олени Зеленської

На фото дівчина позує з короткою закіскою та чубчиком, що зачесаний на бік. Вбрання також досить цікаво виглядає: піджак з четвертним рукавом рожево-синього кольору в гусячу лапку. Під піджаком елегантна чорна сукня, що підкреслює фігуру Олени. Про аксесуари вона також не забула, на руках масивні браслети та невеличкі сережки на вухах.

Почуття гумору в Олени також присутнє
Почуття гумору в Олени також присутнє

На цьому кумедному фото Олена у баклажановій сукні з мінімальним декольте та широким пояском на талії. Закіска – каскад, який був дуже популярним у тих роках. Для фотосесії жінка добре підготувалася, бо волосся гарно вкладене і ніде не стирчить.

Олена та Володимир Зеленські в молодості
Накручені пишні локони найбільше пасують Олені

Щасливе та усміхнене подружжя позує для фото, але Олена на цьому фото вирізняється гарною та об’ємною зачіскою. Це фото ще раз доводить те, що нашій Першій леді пасує абсолютно все.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини