Найкрасивіші ідеї зачісок Полякової, Кароль і Кравець, які стильно підкреслять ваш образ на Новий рік

На Новий рік хочеться справити феєричне враження на всіх своїх гостей, навіть якщо ви збираєтесь у сімейному колі. З цим вам допоможе стильна зачіска.

Ретельно готуючись до Нового року, ми можемо забути чи відкласти ідею та похід до перукаря, аби зробити собі чудову зачіску, яка доповнить наш образ на новорічну ніч. Однак, тоді нам доводиться швидко імпровізувати, а коли гості вже на підході на щось цікаве та красиве й таке, що не часто б робили зі своїм волоссям, немає часу, адже треба прикрасити стіл і зробити ще 1000 та 1 справу.

Утім, ви можете підготуватися раніше та не мучити себе питаннями про те, що зробити зі своїм волоссям, адже ми маємо ідеї чотирьох стильних та красивих зачісок, які стануть феєричним доповненням вашого образу в останню ніч у році.

Швидка зачіска

Це на той випадок, якщо гості вже підіймаються, а ви хочете зустріти їх у всій красі. Наприклад, кінський хвіст це варіант безсмертної класики. А його можна подати по-різному: закріпити і вгорі, і внизу чи прикрасити стильними аксесуарами.

Також ви можете зробити нескладну зачіску з косичкою з одного боку. Решта волосся має бути розпущена, а одна косичка стане чимось унікальним.

Приклади зіачісок з косичкою та кінського хвоста
Приклади зачісок з косичкою та кінського хвоста

Зачіски на коротке волосся

Попередні стилі зачісок можуть підійти не для всіх типів волосся. Якщо у вас коротке волосся, то накрутити його стане гарним варіантом. Також ви можете перетворитися на справжню зірку 80-их. Спробуйте повторити образ Мерилін Монро, зробивши великі локони та додавши об’єму.

Ви також можете використати цікаві та стильні аксесуари, які навіть просту зачіску перетворять на щось цікаве.

Зачіски на коротке волосся
Зачіски на коротке волосся Олени Кравець вражають

У стилі Аріани Гранде та Олі Полякової

Ця відома американська співачка асоціюється зі своєю простою та стильною зачіскою у вигляді високого хвоста, основа якого обплетена пасмом волосся. Виявляється, ця зачіска личить не лише їй.

Кому ця зачіска личить більше?
Кому ця зачіска личить більше?

Ви також можете закріпити передні пасма волосся на скроні гарною шпилькою та додати своєму образу такої собі витонченості.

Ця романтична зачіска в Новий рік виглядатиме по-особливому
Ця романтична зачіска в Новий рік виглядатиме по-особливому

Зачіски для розпущеного волосся

Голлівудський шик або хвиля — це яскраві та водночас не заморочливі зачіски, які чудово підійдуть на святкування. А яскравий макіяж та губи з червоною помадою стануть тоді головним акцентом.

Такі стильні зачіски пасуватимуть багатьом
Такі стильні зачіски, як у Тіни Кароль, пасуватимуть багатьом

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини