Трендові стрижки для брюнеток на весну 2023: Оля Цибульська і Ані Лорак показали варіанти з чубчиком і без

Тренди постійно змінюються в будь-якому напрямку: модний одяг, аксесуари та зачіски. Щодо останнього - рекомендуємо вам прислухатись до порад стилістів та обрати для себе одну з трендових зачісок.

Тренди на зачіски мають тенденцію постійно змінюватися. Для блондинок є свої укладки та стрижки, як і для брюнеток. Яскравим прикладом зачісок для брюнеток є зіркові красуні. Ольга Цибульська, наприклад, часто експериментує зі своєю зовнішністю, тому вона є вдалим прикладом для того, щоб показати вам зачіски з чубчиком для темного волосся.

Зараз співачка полюбляє носити коротке волосся з чубчиком, що підкреслює риси її обличчя. Дівчина любить публікувати свої фотографії та відео у соціальних мережах, тому не виняток, що Ольга показує й власні перетворення.

Весна 2023 року - які зачіски знову в тренді
Весна 2023 року – які зачіски знову в тренді

На фото Ольга Цибульска з характерною для неї зачіскою – чубчик та зібране волосся в невеличку гульку. Саме така зачіска стала одним з трендів весни 2023 року. Якщо ви не хочете робити чубчик, то будь-які стрижки можна робити й без нього.

Вам ідеально запасує каскад або прямий зріз з ледь помітним зрізом біля обличчя, як любить це робити Ані Лорак. Співачка на власному прикладі показує, що можна гарно виглядяти з простим та розпущеним волоссям, яке можна легко зібрати у хвостик або зробити стильне плетіння.

Трендові зачіски весни 2023 року
Трендові зачіски весни 2023 року

Співачка зараз не повністю брюнетка, Лорак фарбує собі волосся на декілька тонів світліше, що можна помітити на фото, але це не означає, що вам не запасує така зачіска, як в співачки. Найголовніше в цій справі – вміти гарно вкласти волосся, а з цим вам допоможе домашній фен та щітка для волосся.

Крім чубчика та каскаду існує безліч інших зачікок, але в тренді зараз саме ці дві. Якщо ви хочете вразити своїх подружок або коханого чоловіка неймовірним виглядом – обирайте одну з цих двох стрижок і ви будете на висоті.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини