Маллет більше не наймодніша стрижка сезону: зірки масово роблять боб-каре – Зеленська, Цибульська, Мейхер

Слідкувати за трендами потрібно не лише в плані одягу чи взуття, але й за модними стрижками. Героїні сьогоднішньої підбірки точно знають, що таке стиль.

Зіркові красуні не перестають дивувати своїми образами. Цього разу редакція сайту Добрі новини на прикладі трьох неймовірних жінок покаже вам трендову зачіску 2023 року – стильний боб-каре.

Ольга Цибульська

Ця яскрава дівчина любить еспериментувати зі своєю зовнішністю, тому не дивно, що саме Ольга знаходиться в трендах нового року. Ще за часів “Фабрики” її пам’ятають як доволі яскраву особистість.

Стильна стрижка боб-каре в українських зірок
Стильна стрижка боб-каре в українських зірок

Свою стильну зачіску співачка доповнила чубчиком, який помітно підкреслює риси її обличчя. На думку багатьох прихильників Цибульської, ця зачіска – саме те, що їй потрібно.

Олена Зеленська

Раніше Олена Зеленська не була публічною людиною, але з президентсвом її чоловіка все перевернулося з ніг на голову. Тепер жінка повинна з’являтися на різноманітних зустрічах з відомими політиками в якості Першої леді України, а також підтримувати імідж свого знаменитого чоловіка.

Маллет вже не в моді - нова трендова зачіска на прикладі зіркових красунь
Маллет вже не в моді – нова трендова зачіска на прикладі зіркових красунь

Крім благодійної діяльності, якою активно займається Зеленська, вона вміє дивувати прихильників своєю зовнішністю. Перша леді змінила свою зачіску – обрізала волосся та перефарбувалася. Користувачі Мережі зазначають, що вона стала значно краще виглядати і, наче, помолоділа на декілька років, хоч і без цього виглядала неймовірно молодою.

Надія Мейхер

Співачка та зірка золотого складу “ВІАГри” Надія Мейхер досі продовжує тримати статус головного символа всіх чоловіків та жінок. У свої 40 років зірка чарує своєю зовнішністю, від якої неможливо відірватися.

Трендова стрижка боб-каре на прикладі українських зірок
Трендова стрижка боб-каре на прикладі українських зірок

Надія не стала винятком у трендових стрижках і теж доєдналася до боб-каре. Дівчина позує на фото у різних позах, щоб похизуватися своєю неймовірною зовнішністю, і не дарма. Не кожна жінка може так чарівно виглядати в 40 років.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини