Ніжний домашній плавлений сир за 15 хвилин: простий рецепт намазки на бутерброди з 4 інгредієнтів

Сирна намазка - це ідеальна закуска для будь-якого застілля. Приготувати таку смакоту дуже просто, використовучи лише декілька інгредієнтів.

Під час будь-якого свята господині накривають пишні столи, заставлені різноманітними стравами. Вся сім’я допомагає приготувати гарячі страви, нарізає салатики і багато чого іншого. Однак, крім складнокомпонентних страв можна приготувати простенькі закуски, які завжди будуть всім до смаку. Редакція сайту Добрі новини розкриє рецепт ідеальної сирної намазки, яку можна приготувати в будь-який день з продуктів під рукою.

Вам знадобиться:

  • 4-6 плавлених сирків;
  • майонез;
  • 4 курячих яйця;
  • часник.

Готуємо:

  • Тут все просто. Потрібно відварити курячі яйця та натерти їх на дрібній тертці, потім зробити те саме з плавленими сирками.
  • Для зручності, можна не терти на тертці, а нарізати маленькими шматочками і перемішати з яйцями.
  • Додайте майонез та перемішайте все добре виделкою, щоб отримати однорідну масу. Далі вичавіть часник і ще раз перемішайте. Часнику додавайте небагато, щоб не насичувати сильним смаком нашу намазку. Готово!
Ідеальна намазка на хліб
Ідеальна намазка на хліб

Таку намазку можна готувати кожного дня і споживати з хлібом, крекерами або чимось іншим. Також можна придбати в супермаркеті хлібні корзинки і заповнити їх нашою намазкою. Для різноманіття ще можете додати будь-яку зелень, подріблений бекон або тунець. Це універсальна страва, до якої можна додати майже будь-що і ви її ніяк не зіпсуєте, а навпаки – звичайна намазка відкриється вам зовсім з іншого боку. Наша редакція впевнена, що така закуска на святковому столі розлетиться першою, тому наготуйте якомога більше, щоб вистачило всім.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини