Який манікюр любить Мадонна, Джейн Фонда та інші зірки 50+: секрети доглянутих нігтів та дотримання трендів

Акуратний та красивий манікюр ніколи не вийде з моди. Але потрібно знати, які кольори краще використовувати для жінок 50+, щоб бути на одній хвилі з молодшими дівчатами. Вдалі ідеї, розбір кольорів на прикладах та який манікюр роблять зірки.

Чоловіки звертають увагу на манікюр, навіть якщо кажуть зворотнє. А усі дівчата хочуть бути доглянутими, тому стараються слідкувати на собою. Особливо ті, яким вже за 50. Хочеться завжди виглядати свіжо і по-новому, краще розумітися на трендах манікюру допоможе наша підбірка.

Нюд

Тілесні відтінки, які зливаються з нашою шкірою – ідеальний варіант для тих, хто не любить часто оновлювати манікюр. Не помітно, коли нігтики відростають, тому з таким манікюром можна проходити дуже довго. Кольорів для нюду є дуже багато, починаючи від натуральних рожевих, закінчуючи світло-коричневими відтінками. Ніжна Софія Вергара обожнює нюд.

Пастельний

Це ніжні відтінки, що створюють елегантність і легкість на ваших нігтях. Володарка такого манікюру завжди буде виглядати стильно та доглянуто. Такі відтінки найкраще виглядають на овальній формі нігтів, ніж на квадраті. Також, можна попросити вашого майстра манікюру зробити матовий фініш. Матові пастельні кольори завжди виглядают краще глянцевих. Фанаткою такого дизайну є Дженіфер Еністон.

Прозорий

Цей варіант для тих, хто любить блиск нігтьової пластини, але не любить кольорові варіанти манікюру. Просто, лаконічно та стильно. Без зайвих слів. Гвінет Пелтроу частенько ходить саме з такими нігтями.

Яскравий червоний

З такими можна не боятись нічого. Головне не використовувати бордовий та винний кольори. Це тільки придає віку. Маленькі крапочки або хаотичні лінії як додаток дизайну будуть приємно вражати подруг та чоловіків. Джейн Фонда полюбляє яскравість в усьому, навіть і манікюрі.

Геометричний

Такий варіант підійде тим леді, що люблять ескпериментувати і не бояться яскравості. Геометричні фігури та лінії можна зробити будь-якого кольору та форми. Такий яскравий манікюр нещодавно зробила собі Мадонна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини