Без косметики та фотошопу: Аліна Гросу здивувала своїм зовнішнім виглядом – друга Ірина Білик

Аліна вразила не тільки появою в інстаграмі, а й виглядом. Прихильники зраділи появі улюбленої співачки, але привід цього появлення - не найкращий.

Відома українська співачка Аліна Гросу, як і більшість інших зірок, не охоче з’являється перед прихильниками без макіяжу.Та все змінюється, декільки тижнів тому Аліна опублікувала доволі рідкісне фото.

Аліна Гросу потрапила до лікарні та пережила складну операцію. Деталі, звісно, Гросу не розповідала, але зауважила, що добре справляється самостійно і йде на поправку. Планує повертатись до звичного життя.

Співачка опублікувала два селфі: на одному з ним вона лежить на лікарняному ліжку з катетором, приклеєним до руки, а на іншому обличчя крупним планом. Можна помітити, що без косметики і після ліків вона виглядає дуже гарно. Немає висипань, гарний тон шкіри, пухкі губи. Підписники у соціальних мережах засипали Гросу приємними коментарями і різноманітними компліментами.

“Боже, яка ви гарна без макіяжу!”

“Бережіть себе, швидкого одужання”

“Бажаємо якнайскорішого одужання!!! Такі люди ну дуже потрібні нам і всій Україні здорові!”

, – коментують підписники пост Аліни.

Аліна вже не перший раз публікує фото без макіяжу, вона спраді може пишатися природною красою, що багатьом зіркам українського шоу-бізнесу не знайомо. Одна з таких публікацій була у 2021 році, тоді Аліна висловила свою думку про натуральну красу у блозі:

“У Норвегії блогерів зобов’язують ставити маркер на відретушовані фото, щоб підписники розуміли, що це не природня краса. Потрібно зазначити де була ретуш або інші маніпуляції з редагуванням фото. Також заборонили фільтри в інстаграмі, які зменшують носик, збільшують губи. На думку влади, це породжує комплекси у жінок. Я вважаю, що в цьому є сенс, бо зараз всі прагнуть бути як з картинки, але забувають про своє власне “Я””

, – каже Аліна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини