Без перуки та пластики: в цій худишці ви ні за що не впізнаєте Машу Распутіну (ВІДЕО)

Маша Распутіна не раз дивувала своїми перевтіленнями після пластичних операцій, але хто зна, як вона виглядала до всіх пластичних операцій?

Маша Распутіна обрала для себе хороший сценічний образ, від якого не бажає відмовлятися ні за що на світі. Співачка робить усе, що в її силах, щоб прихильники не говорили про її вік – носить перуки, вдягає не самі скромні речі з свого гардеробу, але найбільше – робить пластичні операції, яких на її рахунку вже стільки, що неможливо до кінця підрахувати. За весь час вона зробила не одну зміну своєї зовнішності, через які її важко впізнати на знімках з молодості.

Маша Распутіна після пластичних операцій
Маша Распутіна після пластичних операцій

На початку свого шляху Маша виглядала кардинально по-іншому. В мережі ви можете натрапити на відео, де вона молода та без пластичних операцій. На відео “Пісня року-89” Распутіна виступає в яскравій сукні червого кольору з поясом на талії, чорних рукавичках, капелюсі, що з’явився на її голові під час виступу та в чорних напів прозорих колготках. Образ доповнений масивними сережками чорного кольоу з блискучити елементами, чокером на шиї чорного кольру та масивним кольє в колір до сережок.

Скріншот з відео виступу співачки
Скріншот з відео виступу співачки

На ногах в Распутіної туфлі з блискітками на акуратній застібці. Співачка виконує композицію “Грай музикант”. Без перуки, пластики та тонни косметики важко роздивитися в цій молодій дівчині теперішню зірку.

Зірка з того часу змінила у собі майже все. 20 років тому вона почала з губ – закачала в них гіалуронову кислоту. Пізніше – корекція носу, видалення згустків Біша, блефаропластика, підборіддя та операція зі збільшенням грудей. В мережі постійно обговорюють зміни Распутіної та додають, що вона продовжує робити уколи краси та підтяжку обличчя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини