Наречені-рекордсменки: Ірина Білик, Алла Пугачова, Лоліта Мілявська та інші співачки, які часто виходили заміж

Не лише чоловіки можуть мати декілька дружин за все життя, але й жінки виходять заміж за кількох чоловіків. Зіркові наречені, на чиїх рахунках не один шлюб.

Ірина Білик

Першим чоловіком, з яким зіркова жінка проживала у громадянському шлюбі, був Юрій Нікітін. Пара прожила разом 7 років, в процесі спільного життя чоловік став її продюсером, а потім відомим українським шоуменом.

В 1998 році після розлучення з Юрієм, Білик почала будувати стосунки з манекенщиком Андрієм Оверчуком. Ірина Білик народила йому сина Гліба через рік після початку стосунків.

Два роки тривали стосунки з Дмитром Коляденко. Про них не раз ходили чутки, що вони знову разом, але Ірина почала зустрічатися з Дмитром Дікусаром, який був молодшим за неї на 15 років. Ці стосунки тривали майже три роки.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Лоліта Мілявська

Першим коханням Лоліти був її однокурсник, за яким вона переїхала до Одеси. Йому дали роботу в одному з театрів, але стосунки дуже швидко згоріли. Після цих стосунків, Лоліта переїхала в Москву і вийшла заміж за Віталія Мілявського, але цей шлюб був фіктивний, все провернули лише задля того, аби Лола отримала московську прописку.

Лоліта Мілявська та Олександр Цекало
Лоліта Мілявська та Олександр Цекало

Під час фіктивного шлюбу, Лоліта мала насичені стосунки з Олександром Цекало, з яким і переїхала до Москви будувати свою кар’єру. Цекало став третім чоловіком жінки, з яким вони були разом у шлюбі 12 років.

Четвертим чоловіком став Олександр Зарубін, а п’ятим – Дмитро Іванов.

Алла Пугачова

В 1969 році Алла вийшла заміж за свого першого чоловіка – литовського артиста Міколаса. спочатку стосунки пари були платонічними, але потім хлопець зізнався майбутній примадонні у коханні. У шлюбі в них народилася донька, відома зараз як Христина Орбакайте. Пара розлучилася через чотири роки, причиною стало те, що в плани Алли на кар’єру не вписувався чоловік.

Перший чоловік Алли Борисівни
Перший чоловік Алли Борисівни

Наступним чоловіком Алли став Олександр Стефанович, вони були разом три роки, але розійшлись через різні погляди на багато речей. Після розлучення чоловік показав себе з меркантильної сторони. Після нього в примадонни був шлюб з Євгеном Болдвіним, що закохався в молоду і красиву артистку, стосунки тривали досить довго, але штамп в паспорті дав зрозуміти чоловікові, що Алла не ставиться до сім’ї серйозно.

Потім Алла була з Філіпом Кіркоровим, вони познайомились ще тоді, як Філіпу було 9 років, але він твердо вирішив, що підкорить серце співачки. Так і сталося, в шлюбі вони прожили аж 12 років. Кіркоров познайомив свою дружину з Галкіним і вийшло так, що Алла почала стосунки з ним. Зараз вони виховують двох дітей, народжених від сурогатної матері, а з Філіпом вони залишилися у хороших стосунках.

Пугачова та Галкін досі живуть разом
Пугачова та Галкін досі живуть разом

Людмила Гурченко

Вперше жінка вийшла заміж за Василя Ординського, але вони були разом лише два роки. Потім її чоловіком став сценарист Борис Андронікашвілі, жінка народила від нього доньку Марію, але цей шлюб тривав лише декілька років, після чого пара розлучилася.

Гурченко вийшла заміж за Олександра Фадєєва, але цей шлюб теж був без хепі енду, після Фадєєва жінка вийшла заміж за співака Йосипа Кобзона, вони були разом лише три роки, але Людмила не була в захваті від згадок про цей шлюб.

П’ятим чоловіком Людмили став піаніст Костянтин Купервейс, цей шлюб виявився вдалішим, ніж попередні чотири. Вони були у шлюбі 18 років, не дивлячись на те, що жінка була старшою на 14 років. Останнім чоловіком зірки був Сергій Сенін, з ним різниця в віці становила цілих 26 років.

Останній чоловік Людмили Гурченко
Останній чоловік Людмили Гурченко

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини