Постійні клієнти РАГСу: Віктор Павлік, Саша Кривошапко, Ірена Карпа та інші зірки, які люблять одружуватися

Скільки разів виходила заміж Ірина Білик насправді? Чому Ірена Карпа називає себе "ветеранкою", коли мова іде про заміжжя? Дізнайтеся про найдосвідченіших наречених українського шоу-бізнесу, яких сміливо можна назвати постійними клієнтами РАГСу.

Зіркові шлюби — одна з найпопулярніших тем для обговорення, коли мова іде про шоу-бізнес. Не лише заокеанські селебрітіз можуть похизуватися великою кількістю шлюбів, а і наші знаменитості теж.

Постійні клієнти РАГСу

 

Наприклад, Віктор Павлік у 55 років одружився вчетверте. Його обраницею стала Катя Репяхова, яка нині — успішна блогерка, матуся та концертна директорка музиканта. Пара так і не зіграла весілля через ряд життєвих обставин, а просто скромно розписалися та влаштували особисте міні-свято.

Постійні клієнти РАГСу

Наздоганяє артиста за кількістю походів до РАГСу письменниця Ірена Карпа. Вона тричі виходила заміж і, до речі, вважає це число щасливим. В одному з інтерв’ю навіть назвала себе ветеранкою під час розмови про шлюби. Останнім її обранцем став нащадок Віктор Гюго, з яким знаменитість зіграла вишукане весілля.

Постійні клієнти РАГСу

Справжньою рекордсменкою за кількістю одружень стала Ірина Білик. П’ятим чоловіком співачки став фотограф Аслан Ахмадов. У подружжя навіть з’явився син Табріз, але стосунки тривали відносно недовго: пара розбіглася, але артистка ще мріє створити родину знову з іншим обранцем.

Постійні клієнти РАГСу

Також не один раз була заміжньою і ведуча Надія Матвєєва. Навіть після другого розлучення вона знову у стосунках. До речі, знайшла собі обранця молодшого за себе. Тривалий час їй приписували роман з Павлом Костіциним, але чутки не підтвердилися.

Постійні клієнти РАГСу

Два шлюби за плечима і в артиста Олександра Кривошапка. Обидва, на жаль, не вдалі, але доля подарувала шанс знайти кохання знову. Однією з обраниць зірки була хореографиня Тетяна Денисова, яка минулого року зникла з медіапростору через війну та своє ставлення до нападу на Україну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини