Наталія і Ольга Сумські помірялися вродою та молодістю: акторки показалися в ефектному українському вбранні

Сестри Сумські давно не з'являються разом на публіці та уникають розмов про свої стосунки. Нещодавно Ольга показала в Інстаграмі світлину з Наталією. Що хотіла показати цим акторка?

Ольга і Наталія Сумські. Цих яскравих сестер вже давно ви не побачите разом на публіці. Річ у тім, що родички побили горщики між собою на фоні військово-політичних подій в Україні. Навіть втрата рідної матері не змусила їх об’єднатися. Обидві по-різному висвітлюють свої мотиви не спілкуватися, але не приховують, що їхнє рішення було дуже болючим для всієї родини.

Втім, молодша з сестер все одно не втрачає надії на примирення. Можливо, стосунки знаменитостей вже могли поліпшитися, адже нещодавно в Інстаграмі Ольга показала архівні світлини: свою та Наталії.

Наталія і Ольга Сумські помірялися вродою та молодістю

На них обидві Сумські позують в ефектному українському строї. За стилем зйомки схоже, що це була спільна фотосесія. Біля кадрів припис, що вони були зроблені у 1989 році.

Цікаво, що про сварку зірок стало відомо пару років тому, коли старша з сестер дала відверте інтерв’ю. Як виявилося, вона не спілкується також і зі своєю небогою Антоніною Паперною, яка давно вже проживає у москві. Проте, слід віддати належне, що описувала Наталія відносини з родиною дуже гідно, опускаючи суб’єктивне ставлення до їх особистостей.

Ольга Сумська не задоволена співпрацею з росіянами
Наталія і Ольга Сумські помірялися вродою та молодістю

Ольга ж не може говорити без сліз про становище справ у сім’ї, адже близькі для неї — найбільша цінність. Втім, знаменитість сподівається на порозуміння.

Нагадаємо, що сестри Сумські лишалися в Україні від початку війни. Обидві займаються не лише професійним розвитком зараз, а й приділяють увагу захисникам та переселенцям. Наталія з чоловіком давала благодійні виступи, як і її молодша родичка, яка проводила концерт разом з обранцем.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини