Всі ознаки того, що Настя Каменських знову може бути незаміжньою: дружина Потапа прокоментувала свої відносини

Настя Каменських вже давно інтригує своїх прихильників новиною про своє ймовірне розлучення. Чи дійсно співачка полишила свого обранця та як тепер бачить вона свій шлюб?

Настя Каменських і Потап завжди були яскравою парою: спершу на сцені, а згодом і у справжньому житті. Поки зірки були у статусі колег, чимало прихильників підозрювало їх у романі. Згодом, у 2019-му році стало всім зрозуміло, що Амур не обійшов стороною цих знаменитостей.

Весільна сукня Насті Каменських
Всі ознаки того, що Настя Каменських знову може бути незаміжньою

Про весілля Олексія (так насправді звати репера) та Анастасії говорили кілька місяців усі медіа. Фото та відео зі свята точно передавали настрій урочистості та неможливо було не повірити у те, що справжнє кохання точно існує на землі.

Потап нарешті згадав про свою дружину Каменських
Всі ознаки того, що Настя Каменських знову може бути незаміжньою

Втім, вже минулого року поповзли дивні чутки про стосунки репера та поп-діви. Артисти раптово перестали публікувати спільні світлини, а на Новий рік у багатьох склалося враження, що Каменських взагалі одна зустрічала 2023-й. Потап же активно почав їздити з концертами Україною та закордоном, а з прихильниками спілкується через нечасті сторіз, які знімає у готелях.

Цікаво, що раніше поп-діва вже підігрівала чутки про те, що у її стосунках може бути криза. В інтерв’ю у Тані Гудзенко вона повідала, що коли відчує, що кохання закінчиться у її родині, то жодна зі сторін не буде тримати партнера насильно. Також артистка зазначила, що ніколи не перевіряє телефон обранця, адже вважає це його особистим простором. Втім, прямим текстом про те, що відбувається у її родині Настя нічого не стала казати.

Нагадаємо, що спільний контент, згадування свого чоловіка у публікаціях пропали з Інстаграм-сторінки Каменських після повернення в Україну з Іспанії. Потап також утримується від фото з дружиною та замовчує головне питання фанатів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини