Племінниця Ольги Сумської не змогла вибитися в люди: як виглядає і чим займається донька Наталії Сумської

Сімейство Сумських — багате на діток, але не всі з них пішли стопами знаменитих матусь чи татусів. Дізнайтеся, як виглядає небога Ольги, яка досі під опікою неньки Наталії.

В акторок-сестер Ольги та Наталії Сумських — дуже цікава доля. Обидві стали мамами у вельми молодому віці та обом доля подарувала чудових первісток донечок. У народі кажуть, що коли першою у родині народжується дівчинка, Небеса благословляють всю сім’ю.

І дійсно поява Дарини розфарбувала життя старшої Наталії. Дівчинка росла справжньою відрадою ненці та на льоту схоплювала всі тонкощі акторської майстерності. Не дарма ж її у світ привела мама-артистка і тато-кінооператор. Малеча ще у дитинстві з’являлася перед камерами, згодом почала захоплюватися вокалом та музикою. Всі пророкували їй велику кар’єру.

Племінниця Ольги Сумської не змогла вибитися в люди

Втім, є одна історія, яка дуже сильно вплинула на долю цієї чорнобрової красуні та зробила її відлюдницею.

Чому старша дочка Наталії Сумської зникла з медійного простору?

Попри всі сподівання, Дарина Мамай-Сумська полишила світ Мельпомени. Як розповідала її знаменита матір у 2021-му році, її на її донечку сильно вплинула втрата коханого. Овдовіла жінка так і не змогла оговтатися від горя та сильно закрилася від усіх та перестала навіть працювати.

Племінниця Ольги Сумської не змогла вибитися в люди

Гірка подія досі не відпустила серце старшої дитини Наталії і саме їй доводиться тягнути родину своєї кровиночки. Допомагає акторка також і своїй малій онучці. Те, що доводиться утримувати рідню сестра Ольги вже давно не приховує.

А ось небоги зірки вже давно полишили позаду свою кузину. Антоніна Паперна вже зіграла кілька ролей та до війни розвивала себе, як блогерку. Анна, дочка молодшої Сумської від Віталія Борисюка, навчається у провідному ВНЗ акторській майстерності.

Нагадаємо, що пані Наталія має також ще й сина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини