Наскільки серйозно ставиться Неля Шовкопляс до почуттів Єгора Гордєєва: ведуча знову заговорила про любов

Чутки про роман Нелі Шовкопляс і Єгора Гордєєва ходять вже давно. Чи правда, що у зірок є стосунки та як насправді ставиться популярна ведуча до свого колеги?''

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв стали справжніми улюбленцями українців. Ведучі настільки спрацювали і так органічно виглядають у студії, що неможливо не повірити, що між ними є лише офіційні робочі стосунки.

Вже кілька років парі знаменитостей приписують роман. І дійсно лише по-справжньому неуважна людина пропустить, як ці двоє пускають один одному бісиків.

Втім, нещодавно Неля чітко висловилася, як дійсно ставиться до свого красеня-колеги. Вона написала на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Коли дуже сильно “любиш” свою колегу, і дуже хочеш леопарди!”

У коментарях прихильники засипали компліментами своїх кумирів.

Чи може дійсно бути роман між Шовкопляс та Гордєєвим?

Не секрет, що багато щасливих пар знаходять один одного саме на роботі, де проводять поруч всі свої будні. Наприклад, Юрій Горбунов і Катя Осадча змогли розгледіти один в одному свої особливі половинки саме завдяки спільній праці на проєкті телеканалу “1+1”. Тіна Кароль вперше після смерті Євгена Огіра змогла відкрити серце своєму колезі по тренерському кріслу у “Голосі країни”, Дану Балану…

Неля Шовкопляс вперше показала будинок, в якому мешкає з дітьми
Наскільки серйозно ставиться Неля Шовкопляс до почуттів Єгора Гордєєва

Та, схоже у ситуації з Шовкопляс та Гордєєвим все складається геть інакше. Амуру не достукатися до ведучих, адже Неля вже має пару та багато років носить статус одруженої. Єгор же, напротивагу своїй сімейній компаньйонці, не поспішає обзаводитися родиною.

Нагадаємо, що іншому телевізійному дуету, Людмилі Барбір та Руслану Сенічкіну, також приписують роман, який самі зірки не підтверджують, але й не поспішають однозначно спростовувати свої стосунки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини