Дочка-москвичка Ольги Сумської вперше за довгий час вийшла на зв’язок: Тоня Паперна показала нинішнє життя

Ольга Сумська минулого року не знала, куди ховати очі через позицію мовчання своєї старшої дочки. Втім, зараз Антоніна таки вийшла на зв'язок та показала, чим нині живе.

льга Сумська минулого року опинилася у центрі справжнього скандалу. Зірка, яка лишилася в Україні під час війни, не знала куди подітися від питань про свою старшу дочку Антоніну, яка взяла позицію мовчання під час війни.

Річ у тім, що пані Паперна вже давно проживає у москві, там вийшла заміж, привела у світ дітей. Чимало разів була дочка акторки в Україні, куди приїздила до рідних. Втім, висловитися про напад росії на свою ж Батьківщину вона не наважилася ні в Інстаграмі, ні на іншому майданчику.

Ольга чимало розповідала про те, як переживає її родина нині ці темні часи. Головний меседж знаменитості був у тому, що Тоня насправді дуже переживає за сім’ю та не байдуже ставиться до подій. Втім, сама наступниця досі оминає будь-яких публічних висловлювань про події. Натомість показує своє повсякденне життя.

Дочка-москвичка Ольги Сумської вийшла на зв’язок

До речі, дочка Сумської приховала свій профіль від користувачів з України. Втім, для мешканців інших держав — її фото і відео у вільному відкритому доступі.

Ніяких роздумів про те, що сталося у її рідному Києві так і не з’явилося. Популярна жінка публікує, як ходить у спортзал, проводить дозвілля, змінює зачіски. Збереглися її світлини з фотосесій з різних подій, наприклад, у червоній бальній сукні. Є також нові портрети у чорно-білому кольорі з нейтральними підписами.

Дочка-москвичка Ольги Сумської вийшла на зв’язок

Її ж матір вже навіть і не підіймає теми про свою старшу дочку, та навіть не розповідає, як там зараз у неї справи.

Нагадаємо, першу дитину Ольга народила у шлюбі з актором Євгеном Паперним. Втім, тривалими ці стосунки не виявилися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини