Ірину Білик і Камалію не впізнали та запідозрили у невдалій пластиці: як змінилися співачки (ФОТО)

Ірина Білик і Камалія дивують всіх своїм моложавим виглядом. Чи дійсно співачки не пропускають походи до пластичних хірургів та на які зміни в обличчі зірок звернули фанати?

Зірки української естради завжди тримаються на рівні та можуть похизуватися моложавим виглядом і відмінним стилем. Через це вони не часто стають у центрі пліток і чуток.

Ірину Білик, наприклад, давно підозрюють у пластичних операціях. Дійсно, якщо подивитися на фото зірки часів ранньої молодості і зараз — різниця буде дуже помітна. Втім, слід віддати належне: те, що втручання спеціалістів були, артистка навіть не приховує.

Виявляється її першою операцією була зміна форми очей. Їй здавалося, що вони у неї виглядають дуже сумно та заплакано. Відважилася співачка на ці маніпуляції після того, як народила свого старшого сина.

Далі вирішила попрацювати над формою носа. Зірка розповіла, що має у роду грузинські гени. Горбинка дуже не подобалася Білик і вона “лягла під ніж”.

Ірина Білик здивувала відео з колишнім у Празі
Ірину Білик і Камалію не впізнали

Камалію також часто підозрюють у пластиці. Артиста показала фото з відпочинку на гірськолижному курорті, де фотографувалася проти сонця і одразу отримала купу коментарів про те, що начебто змінила у хірурга очі.

Сама ж артистка не підтверджує жодних чуток про маніпуляції з обличчям. Знаменитість лише повідала раз про те, як намагалася виправити форму губ: хотіла їх збільшити. Втім, результат дружині Захура прийшовся не до вподоби, а сама процедура здалася дуже болючою. Після такого досвіду популярна білявка взагалі відхрестилася від будь-яких спроб змінити своє личко.

Нагадаємо, що окрім Ірини Білик та Камалії, у пластиці підозрюють також Світлану Лободу, Тіну Кароль, Ані Лорак, Софію Ротару і навіть Тоню Матвієнко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини