Як виглядає підросла дочка Арсена Мірзояна, яка народилася не у шлюбі: дівчинка виросла копією тата?

Арсену Мірзояну пощастило стати батьком не один раз. Дізнайтеся, як виглядає дочка музиканта та чому вона не народилася у шлюбі. Все найцікавіше — у матеріалі.

Популярний співак Арсен Мірзоян ніколи не приховував, що пишається своєю родиною. Перша обраниця подарувала йому двійко синів. Старший вже зовсім дорослий, закінчив школу. Молодший поки під крилами батьків.

Проте, доля подарувала йому ще й чудову донечку, яку назвали Ніною. Ім’я грузинської святої їй дали не просто так: дівчинку назвали на честь легендарної бабусі Ніни Митрофанівни Матвієнко.

Як виглядає підросла дочка Арсена Мірзояна

Татусева принцеса вже проявляє цікавість до музики та дуже артистично позує на камеру своєї популярної мами Тоні.

Є один цікавий момент у біографії цієї родини. Виявляється, довгоочікувана дитина народилася, коли її люблячі мама з татом були ще не розписані, як чоловік та дружина. Маленька прийшла у цей світ у 2016-му році, а весілля співаки зіграли аж у 2017-му.

Чому Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян довго не одружувалися?

Про бурхливий роман Тоні з Арсеном активно почали говорити у 2014-му році. Тоді виконавців часто бачили разом на світських заходах та на відпочинку. Цікавості ситуації додав той факт, що до зустрічі з дочкою Ніни Матвієнко Мірзоян був одружений. А ось нову кохану під вінець вести геть не поспішав.

Як виглядає підросла дочка Арсена Мірзояна

Близько 9 років тому він говорив, що намагається налагодити стосунки з колишньою дружиною, а для поспішати з новим шлюбом не хоче та і старий не думав швидко розірвати. Втім, як ми бачимо, доля вирішила вже за молодих сама з появою дитини.

Нагадаємо, що з синами від першого шлюбу співак продовжує спілкуватися, приділяє їм час та всі минулі роки влаштовував хлопцям канікули на курортах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини