Ірина Білик показала всіх своїх синів: як виглядає найменший і чому старшого вважають дитиною Кузьми

Ірина Білик віртуозно поєднала кар'єру та материнство. Дізнайтеся, скільки насправді дітей має знаменита поп-діва і кому народила наступників.

Ірина Білик стала для багатьох прикладом self-made woman, яка добилася висот у шоу-бізнесі та змогла реалізувати себе, як мама. Зірка має двійко синів, яких виховує у любові.

Старший син співачки, Гліб, з’явився на світ у 1999-му році. Тоді молода виконавиця була одружена з Андрієм Оверчуком. Здавалося, що коханню не буде меж, а знаменитість, після колишніх стосунків нарешті знайшла свою половинку. Втім, вже у 2002-му році подружжя розійшлося.

Ірина Білик показала всіх своїх синів

Ірина стала матір’ю-одиначкою. Та з власною дитиною вдалося побудувати гармонічні стосунки. Нині хлопцю вже більше 20 років, у нього є кохана і навіть плани на родину. Білик не втручається в особисті кордони сина та не наполягає на онуках. Прийняла також і дівчину, з якою юнак зустрічається.

До речі наступник артистки виріс також творчою людиною, полюбляє експериментувати зі стилем. Часто через те, що молодий чоловік носить довге волосся, йому приписують родинні зв’язки з Кузьмою Скрябіним. Та таких чуток сім’я Білик взагалі не підтверджує.

Ірина Білик показала всіх своїх синів

А ось другий карапуз, якого виховує зараз Ірина, народився від сурогатної матері. Цей малюк має відомого батька, Аслана Ахмадова. Втім, тато нині не проживає з колишньою та своїм сином. Раніше також знаменитості підтримували зв’язок на відстані, але все ж таки шлюб розпався. Хлопчик же купається у любові неньки та має майже все, що забажає.

Нагадаємо, що Ірина Білик була заміжньою 5 разів. Її першим обранцем став Юрій Нікітін. Також поп-діва мала стосунки з Дмитром Дікусаром та Дмитром Коляденком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини