Ольга Сумська показала, як виглядала її мама Ганна у свої останні дні: намагалася посміхатися і чепурилася

Минулого року улюблениця мільйонів, Ольга Сумська, пережила дуже непросту подію у житті. У розпал війни не стало її найріднішої людини — мами.

2022-й рік перевернув догори дриґом життя всіх українців. Втрати, постільний душевний неспокій, морок горя — все це прийшло у нашу долю. Ользі Сумській непросто прийшлося з перших днів російської збройної агресії.

Серце її мами, Ганни Іванівни, не витримало і жінка у віці 88 років пішла у небуття. Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що акторка не підозрювала, що може трапитися з її ненькою, а від того, останні миті, які проживала її найрідніша людина, зірка провела в далечі від неї.

Ольга Сумська показала, як виглядала її мама Ганна у свої останні дні

За це знаменитість корить себе і досі. За її словами ще 26 лютого вона спілкувалася з матусею телефоном, розповідала, що трапилося у країні та вперше почула сльози нені. Ховали пані Опанасенко-Сумську на Байковому, під звуки сирен. Спочиває поруч з могилою свого чоловіка.

Як виглядала матір Ольги Сумської в останні дні свого життя?

У жовтні 2021-го року популярна акторка замилувала мережу кадрами зі святкування Дня народження своєї мами. Тоді родина влаштувала затишне сімейне свято, на яке приїхала навіть Тоня Паперна, старша дочка Ольги, яка проживає у москві.

Всі прихильники відзначили, наскільки гарно виглядає Ганна Іванівна: чепурна, усміхнена, з ошатною зачіскою та навіть із макіяжем. Завітав з привітаннями до тещі і Віталій Борисюк. Компліменти для неньки Сумської лилися просто рікою.

Ольга Сумська показала, як виглядала її мама Ганна у свої останні дні

Нагадаємо, що Ганна Опанасенко-Сумська також, як і її дочки присвятила життя мистецтву Мельпомени. Зірка була акторкою та працювала у київському, львівському, запорізькому і полтавському театрах, а зіграла понад 150 ролей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини